Sufletul nu poate fi hrănit decât cu Cuvântul lui Dumnezeu deoarece noi suntem creaţia Mâinii Lui şi sufletul tânjeşte după Creator...
http://www.youtube.com/watch?v=yiDNtSFGxn4
Spune-mi ce e pentru suflet atunci? Oricum, vorbeam metaforic, partial.Asta ca o "poanta".
Cu optimismul ca voi ajunge sofer pe autotren cand voi termina subcategoriile. Pe 1 august am examenul cu camionul in afara orasului.
Muzica, vodka, gin...etc etc, mai putin cu bere, ca imi hranesc si proaspata burtica si nu-i bine.
''Sfatuieste de asemenea pe tineri sa fie cumpatati...''
imi feresc sufletul de basmele lumesti si babesti, paine am iar apa nu-mi lipseste
Cu zambetul persoanelor dragi care-mi sunt alaturi la bine si la greu, si rugaciune care se zice ca e hrana zilnica a sufletului.
Dar m-i se mai si ''consuma'' sa zic asa pentru ca trec printr-o perioada grea a vietii dar nu conteaza voi trece peste.
Sunt vegetarian.
Intrebare absurda, urmatoarea intrebare probabil va fi cu ce imi hranesc mobila? Sau mai bine cu ce imi hranesc facturile... da stai, aia stim deja!
Cand stai pe mess, sau cand mananci, sau cand te plimbi, in fiecare din aceste exemple, care e trupul, care e duhul si care e sufletul? (Emotiile, gandurile) nu fac parte din suflet si nici din duh. Daca esti convinsa ca acestea fac parte din duh sau suflet, atunci intelegem ceva diferit prin suflet si duh.
Cu energia pozitiva degajata de oamenii pe care-i fac sa se simta bine. Sunt cam senzitiv.
Multi doar cred ca stiu, dar de fapt habar n-au. E usor sa te dai drept o persoana buna, dar sa fii e mai greu.
"Hai sa vedem care isi hraneste sufletul mai frumos". Serios?! Nu iti poti hrani sufletul ci Sinele sau Spiritul si o poti face si fara religie.
Îmi hrănesc sufletul cu fericirea altora, cu zâmbetele celor dragi mie, şi mult mai tare mă bucur când vad că eu sunt motivul în spatele acelui zămbet. Îmi hrănesc sufletul cu arta care mă înconjoară, cu lucrurile frumoase ce treci zilnic pe lângă ele dar nu le observi. Ştii cum îi să îţi fie sufletul plin de bucurie, şi să vrei să îi molipseşti pe toţi?
Pfff n-am cuvinteee.
Asa si eu. :X
ps: + muzica
Exact! Muzica e soluţia mereu