| facpipi a întrebat:

S-a dovedit stintific ca exista rencarnare? ce se intampla cu noi cand murim? Ce simtim? A e intrebare de curiozitate nu ca ma gandesc sa fac asta doamne fereste.

7 răspunsuri:
| Polaris a răspuns:

Destul de simplu, întreg sistemul nervos se oprește din funcționalitate - în principal se oprește când nu mai este oxigenat creierul (chestia aia de sub cortex, știi tu), în caz că nu mai pompezi sânge cum trebuie' sau nu-l mai ai în circulație (da, mă, oxigenul și dioxidul de carbon mai circulă și ei prin toate celulele corpului tău în timpul liber). Dacă nu ești torturat în timpul ăsta, e posibil să mori destul de drăguț. Dup-aia, e partea aia pe care noi, ca oameni, n-o putem percepe - o să simți, vezi și auzi ce simt, văd și aud pietrele. Nimic.
Și dacă nu te gândești să mori, ar fi o idee să-ți revizuiești planurile.

| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Stiinta = stiinta
religie = filosofie
Nu prea poti demonstra ca exista viata dupa moarte stiintific. Religia spune ca noi nu suntem capabili de a intelege tot ce se petrece, moartea este o taina ca si viata. Niste Eliade ti-ar prinde bine.

| roxaa15 a răspuns:

-nu exista reancarnare
-trecem intr-o alta etapa a vieti in functie de cum am trait pe pamant
-uni sunt fericiti deoarece vad ceru si ingerul care vine dupa sufletul lor, alti sunt speriati, alti nici nu realizeaza ce se intampla cu ei

| Norvegianul a răspuns:

Nu e demonstrat stiintific si eu personal nu cred in asta.
Nimeni nu stie cum e atunci cand mori, unii zic ca ai un feeling inainte sa mori, ca au vazut oameni murind si ca inainte sa moara si-au schimbat comportamentul, insa sunt de parere ca povestile astea sunt spuse doar pentru public, nu ca ar fi adevarate. Te-ai imbatat vreodata asa rau incat sa nu-ti mai amintesti ce-ai facut o seara intreaga? Probabil asa e si cand mori, nu-ti dai seama si niciodata n-o sa-ti mai amintesti fiindca n-o sa mai fii in viata.

| pesciolino a răspuns:

Ai sa te lamuresti singur!

| pesciolino a răspuns:

Ma gandeam ca te preocupi de sufletul tau, scuze!

| pesciolino a răspuns:

Probabil, nu ma informez in aceste argumente (stiintifice) dar stiu ca s-a facut un sondaj pe un anumit numar de oameni care erau cantariti inainte sa moara si imediat dupa aceea, adica dupa ce mureu.
diferenta de greutate era de 0, 006 gr.la fiecare persoana.
Eu personal nu ma bazez pe acest fapt, am alte principii si argumente care imi maresc, credinta in fiecare zi.

Întrebări similare