Urzi23 a raspuns cu intelepciune :
Tocmai tu te gasesti sa judeci bravo frate, Pentru inceput trebuie sa te hotarasti sunt 8 sau 9 copii banuiesc ca nu este greu cite un deget pentru fiecare copil apoi scrii cite au ramas si stiu si eu citi copii sunt. Parerea mea ei vor iesi niste copii buni ca se invata cu greul nu ca tine sa nu stii sa socotesti pina la 10. Ce treaba ai tu ca umbla cu fusta si batic si fusta este lunga,de cind trebuie omul sa fie cool sa il apreciezi tu. Este problema lor si lipsa de educatie la tine Ar trebui mama ta sa te pedepseasca ca nu ai voie sa rizi de altii.
Cit de deranjat esti ca acei copii fac curat prin casa nu boier ateu ca tine, sa te serveasca mama ta cu masa la calculator ca pe Soliman Hadimbul
sub plop, Esti de toata jena coane zau Banuiesc ca pe tine si acum te incalta parintii si tot ei te imbraca
Mă copile, nu ştiu sigur câţi copii sunt pentru că ei nu ies afară.Ce vor învăţa mă? Să fie nişte pocăiţi fanatici fără minte proprie.Nu am zis că râd de ei, nu ştiu de unde ai scos aberaţia.Îmi dau seama că eşti un pocăit şi te simţi atacat.Eu stau singur nu mă încalţă mama, nu mă serveşte etc.De toată jena eşti tu acum că nu ştii să citeşti.
Tu umblii cu punga in cap de nu ii poti numara si aia se duc la scoala si invata sa nu zici ca or avea toti 1-2 ani ca a nasut 7 gemeni biata femeie ca nu te cred. Poate umbla imbracati in piei de oaie cu maciuca la spinare
Ce pot sa zic citind ineptiile tale
Fugi la vale melcule
Ce vor invata acei copii? Nicidecum ceea ce crezi tu. Cunosc multe familii in care copii ca ei au crescut sanatosi, au facut scoli si facultati si au demonstrat lumii ca o familie mare nu inseamna o adunatura.
Mie chiar imi pare rau ca astfel de persoane se pot reproduce.
Apropo, cumpara-i o ciocolata din partea mea copilului cu "du-te dracu".
Datorită acestor persoane azi nu porți turban și nu porți fustă arăbească.Vai de voi medievalilor că habar nu aveți cine va asigurat viitorul de azi
Si ce daca poarta fusta lunga si batic? Crezi ca o obliga cineva? Nu cred, e alegerea ei, asa crede ea ca e cel mai bine pentru ea. Si alegerea fiecarui om trebuie respectata daca ai bun simt. Tu stii cum se imbraca musulmancele? Sau indiencele? Cunosc bine o tara in care sunt toate natiile de oameni, fiecare isi pastreaza portul lor si nimeni nu ii priveste diferit, ci ca pe orice om, chiar daca li se vad doar ochii la unele femei. Cred ca si daca mergi in pijama la banca nu se vor uita urat la tine si iti acorda respectul cuvenit ca om, iar daca mergi asa pe strada, putini te vor observa, fiecare isi vede de treaba lui. Oare cand o sa ajungem si noi romanii asa?
Cum se imbraca strabunica ta cand era tanara? Cum te imbraci tu acum? Nu cred.
Si cu ce ii deranjeaza pe unii ca femeia aceea ca se imbraca asa, le umbreste fericirea?
Am observat ca numai romanii te analizeaza din cap pana in picioare cum esti imbracat. Ar trebui sa mergeti si in alte tari sa vedeti cum e.
Si ce daca are multi copii? Si noi suntem multi frati, dar slava Domnului ca azi suntem bine, Dumnezeu ne-a binecuvantat mai mult decat iti inchipui. Si toti copii din familiile numeroase pe care le cunosc, Dumnezeu le-a purtat de grija si au ajuns oameni binecuvantati din toate punctele de vedere.
Si multi se gasesc sa o faca nebuna, dar pe o prostituata cu copii pe drumuri sigur nu o fac asa. Ce cultura...
Iar daca ii tine in casa, stie ea de ce, e alegerea ei ca mama pentru copiii ei, fiind multi poate fi o adevarata gradinita la ei acasa, unde probabil se joaca, povestesc, invata unul de la altul, parintii ii invata lucruri bune si binenteles le da anumite sarcini, cea ce mi se pare normal. Si nu cred ca toata ziua lucreaza toti acasa, facand curat etc.
Cu siguranta merg si la scoala, la biserica, unde copiii pot socializa si cu alti copii, nu neaparat sa ii lase afara, decat sa invete de la alti copii lucruri rele...
Poate intr-o zi vei aprecia femeia aceea.
Așa erau femeile înainte,credincioase,cu bun simț, îmbrăcate, fecioare, fidele și mame sincere, casnice și familiste, care își iubeau bărbatul nu și vecinul.
Daca ea este nebuna, inseamna ca 70% din oameni nebuni.
Eu nu vad nici o diferenta intrea ea si restul.
Era să mă crucesc văzând răspunsurile de până acum! cum adică, fraților, unii chiar cred ca e vorba de Dumnezeul creștin aici? mie mi se părea că Iisus zicea " din prisosul inimii grăiește gura"(Matei, 12:34)!
Cand vedem o femeie care se imbraca decent, care are o familie numeroasa, este credincioasa, isi invata copiii sa vorbeasca frumos si actioneaza conform voii lui Dumnezeu, o numim nebuna.
Atunci cum poti numi femeia care are doar un copil si acela needucat, care se imbraca vulgar si nu traieste o viata linistita de crestin si numai in vicii, certuri si pana la urma, sinucidere? Aceea vi se pare o femeie normala? Ce rau face femeia din tabloul de mai sus lumii? Face rau ca se imbraca decent? Cu ce deranjeaza? E alegerea ei si trebuie respectata. Am vazut acum ceva timp o batrana pe strada care era mandra ca nepotelul ei a invatat sa injure in mod vulgar. Oare mai stim ce e bine si ce nu? Ce e decent si ce nu? Biblia spune: Invata pe copil calea pe care trebuie sa o urmeze si cand va creste, nu se va indeparta de la ea'.
Eu admir o astfel de femeie. Ea nu este o femeie oarecare si merita tot respectul si admiratia.
'Numai Dumnezeu ma opreste sa nu te injur ca aduci vorba de asa ceva si-mi creste tensiunea.'
Mai sunt si oameni cu ochelari de cal,poate prea multi, o fi vesnic la reducere.
Mai rau e de copii, ca traiesc intr-un mediu de genul asta su sunt supusi la indoctrinare.Cat despre ea...'Dumnezeu cu mila'.
"eu zic ca nu e libera,nu face ce vrea ea"...ea singura a ales sa urmeze calea Lui Dumnezeu, ea singura decide daca se imbraca in fuste lungi sau mini. indiferent ce si cum e alegerea ei, deci e libera. cat despre copii nu e nimic rau ca ii invata sa fie responsabili, iar de pedepsit orice parinte pedepseste.cea mai intalnita pedeapsa e interzicerea unor lucruri, in cazul de fata nu a mai avut voie sa iasa afara.
Nu-i spune "pocaita " ca ma doare sufletu' cand va aud.Ea nu e pocaita, e penticostala(ei se tin pocaiti dar de fapt nu sunt). Sunt niste creiere spala-te care cred in tot felul de prostii.Fac cati copii le da natura si nu ii educa de loc.Copii lor cica sunt educati cu "duhul". Sunt de fapt niste copii chinuiti care cresc la fel ca parintii lor niste jeguri.
P.S.Nu o poti judeca fiindca si-a pedepsit copilul. Orice parinte se enerveaza cand isi aude copilasul injurand. Orice parinte bun stie ca un copil mai trebuie si pedepsit din cand in cand.
Mda. las-o in pace.
Fiecare isi alege felul de a fi, religia, etc.
Imi pare rau de acei copii.
Pocaitii sunt oameni care cred ca s-au lepadat de toate pacatele sau cel putin asta isi doresc ei. Tare faza cu Dumnezeu ma opreste sa-ti dau o palma![]()
Eu cred ca vecina ta ia prea in serios predicile,adica am o vecina pocaita care merge la biserica mereu dar e O MARE BARFITOARE, BEA SI NICI CHEIE DE BISERICA n-a fost in tinerete. Poate unii chiar respecta ce spune Dumnezeu ca femeia asta dar exagereaza rauuuuu, ma intreb cum vor fi copii ei.
P.S: 8-9 copii?
Pai da... Dumnezeu a zis ''Cresteti si va inmultiti''
Toti pocaiti ai vreo 3 copii, de ex:strabunica mea e pocaita si are trei copii!
Inseamna ca eu socializez cu diavoli zilnic
Stai.asta inseamna ca si eu sunt diavol
Urhh me gusta ![]()
De aceea sunt atee
E cel mai usor sa fii ateu
Buna1
Eu cred ca multe femei sunt asa dar daca are credeinta este problema ei acesti oameni dupa parerea mea nu o sa ii vezi fericiti multi oameni au ajuns asa de bine si au facut asa de multe greseli,nu cred ca o sa o vezi la televizor pe o scena intr-un film sau etc fiindca dupa cate am vazut dumnezeu nu ajuta acesti oameni sau poate va traii mult ceea ce este o fericire pentru ea,dar mie mi se intampla ca mereu cand vreau ceva mult nu se implineste si cand zic doar din gura ca vreau dar de fapt nu vreau se implineste,ciudat nu? ma rog dar in concluzie toti oamenii pot face ce face ea parerea mea este o femeie hotarata daca prefera sa moara decat sa incalce legea lui Dumnezeu.
Sper ca te-am ajutat, fundita pls?
Pa, pa!
Si de unde stii tu ca acea femeie nu e fericita? Ai trait o astfel de viata ca sa ai o astfel de concluzie? Aparitia la televizor nu te face fericit, stai linistita. Multe staruri dupa zeci de aparitii la tv s-au sinucis si au lasat bilete exprimandu-si depresia. Poate te incanta pe moment, dar este ceva trecator, nu ai cum sa spui ca ai o viata fericita pentru ca ai aparut la tv. Si in fond, nu e mare lucru sa apari la tv, in ziua de azi oricine poate ajunge pe ecran. Te cam inseli, Dumnezeu ajuta astfel de oameni si chiar daca viata lor nu este una luxoasa, ei nu cersesc niciodata si Dumnezeu le poarta de grija.
Man nu judeca tu ai putea sa cresti 8 copii ce usor e sa critici da logic ce usor e sa te joci cs si sa-si dea mama papa lasa sa munceasca asa devin ceva in viata
Nu cred că e bine să îi închidă în casă.Şi să îi facă să creadă în basme cu Jesus şi Dumnezeu.Cine a pus-o să facă 8 copii?
Copii ăia stau închişi în casă, nu ies şi ei afară să bată mingea ceva.Cine a pus-o să facă 8 copii omule? AA păi da, în numele Domnului trebuie să facem echipe de fotbal.
I cresti tu cumva? de ce o judeci esti dumnezeu las-o sa invete copii ce vor ei important e sa fie invatati cu munca nu cu lenea
Termina cu de astea si terminati levelu la metin ea facut ca a vrut fiecare face ce vrea
Totuşi un copil de 7-8 ani mai trebuie să se joacepe afară, nu nu sunt dumnezeu pentru că nu există.În fine degeaba zic unui credincios ceva că el pricepe ce vrea.
Eu is ateu da tu ce esti habar nu am
1.Nu joc metin
2. Vroiam părerea, nu ceartă
3.Probabil eşti un pocăit idiot care crede în basme, deci nu am ce vorbi cu tine.
LOL n-ai nimerit-o, raymusic nu e "pocait idiot". In caz ca nu stiai, e ateu. Femeia aia are mai mult ca sigur o viata grea crescand 9 copii. Cine a pus-o sa ii faca, am vazut ca s-a intrebat. Nu e deloc treaba noastra. Fiind o persoana religioasa (nu-i comentez religia, daca e buna sau e rea), mai mult ca sigur ca nu a vrut sa faca avort, sa isi omoare copiii, sa ingroase randurile pruncilor ucisi (numar care depaseste intreaga populatie a Romaniei). Apoi, cat despre imbracaminte, daca asa ii place si asa considera ca i se potriveste, care e problema noastra? (Esti sigur ca e pocaita? N-o fi cumva musulmana, ca ele umbla in permanenta cu batic pe cap). Eu ii dadeam o palma copilului respectiv daca era al meu. Si eu si parintii mei si bunicii mei am luat cate o palma de la parinti cand am facut o traznaie si nu ne-a stricat deloc, drept sa spun. Nu poti lasa copilul sa creasca la fel ca o buruiana, azi injura un caine, maine un coleg de joaca, poimaine isi injura profesorii si cand e mai marisor devine si bataus. Dovedeste ca o intereseaza evolutia morala a copilului ei. Exemplu negativ: mi s-a povestit de catre o cunostinta care are o fetita de vreo cativa anisori ca, atunci cand era cu copilul in parc, cea mica se juca si, impreuna cu un baietel, se ciondaneau care sa se dea pe tobogan. Baietelul a impins-o cu violenta pe fetita cunostintei mele, care a cazut de la inaltime si, daca nu o prindea mama ei, poate ar fi murit. Ce crezi ca facea mama baietelului in timpul asta? L-a pedepsit cumva pentru ca era sa isi omoare tovarasa de joaca? L-a certat, l-a invatat ca nu a fost frumos ce a facut? Ei as, era tare mandra si incantata de copilul ei, care se dovedea a fi tare descurcaret in viata. O mama inconstienta, la fel ca si cele care isi cocolesc in permanenta copiii si le ofera de toate, ii rasfata excesiv, se iau la cearta cu profesorii daca acestia indraznesc sa faca o observatie odraslei, nu ii pun la munca (dupa puterile lor, mici treburi in casa), ii lasa sa piarda vremea la TV si calculator, sa mearga in cluburi de la varste mici si asa mai departe. Stau in casa copiii, faptul ca fac curat in casa nu e lucru rau, probabil ca mai si citesc, invata, isi fac temele. Se pregatesc pentru viitor. Poate ca mama lor considera ca anturajul, copiii vecini nu ar avea o influenta pozitiva asupra copiilor ei, pe care ii doreste muncitori, seriosi, buni la invatatura, morali? Ma intreb si eu. PS Nici eu nu sunt pocaita, sa stii!
Pai niciun pocait nu e liber. Mi se pare o religie fortata aceasta. Si eu am o vecina pocaita, e copil.Parintii ei sunt foarte exigenti cu ea o bat cu cureaua. Odata au batut-o fiindca a intarziat 5-8 minute.Dua m-a sunat si mi-a zis plangand asta. Si mama ei a batut-o fiindca a speriat-o(a venit pe la spatele ei si i-a spus BAU!) si a speriat-o asa rau incat a batut-o. Nu o lasa sa sune de pe mobil decat cand sunt ei acasa, la telefon vorbeste cu frica ii tremura vocea. Parintii nu ii dau explicati(de ex. vb eu la telefon cu ea si am intrebat-o daca iese pe strada, a zis ca acum se duce sa intrebe.M-a sunat inapoi si mi zis cu o frica in voce ca nu poate.Eu am intrebat-o de ce? La-m auzit pe tatal ei tipand *spune-i lui X sa nu m-ai intrebe de ce*. Pff si multe altele)
Stiu ca nu e bine sa spun asa ceva pe internet, dar na.am simtit nevoia...
E asa este rligia nu ai ce sa faci. Femeile nici n-au voie sa-si puna bijuterii.E nasol.
Dumnezeu nu vrea nici ca ea,nici pinky-winky-ile pe care le vezi p-afara, e de-ajuns sa mai frecventezi cateodata biserica(o data pe saptamana/la doua saptamani), tare faza cu "doar Dumnezeu mă opreşte să nu-ţi dau o palmă", insa duce numele Dpmnului in desert...copii ei o sa ajunga un rahat in viata,o sa ajunga sa creada ca D-zeu este un monstru care le vrea raul...
so,data viitoare cand o vezi,ca tot esti ateu,arunca-i cu un "da-te drecu de pleava a societatii ca-ti distrugi viata, in numele Domnului, huaaaa" din partea mea
Datorită acestor oameni azi nu pupăm pământul și nu zicem Alah se Alah sau Alah Akbar