| Kalla a întrebat:

Sora mea a pierdut portofelul unde avea documentele ei si bani si am cautat pe internet rugaciuni si am gasit rugaciune pentru gasirea lucrurilor pierdute la sfantul Anton numai ca e rugaciune catolica iar eu sunt ortodoxa.Pot sa o rostesc? Va rog am nevoie de ajutor.

27 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Pai nu la sf Anton trebuie sa te rogi ci la sf Astepta.

| doctorandus a răspuns:

Daca se roaga la catolici, va ajunge in Purgatoriu.

| RAY a răspuns:

Isus nu era catolic sau ortodocs

| Kalla explică (pentru RAY):

Nu ma intereseaza! Vreau sa stiu doar daca pot sa spun o rugaciune catolica daca sunt crestina.

| NameoftheCentury a răspuns (pentru Kalla):

"rugaciune catolica daca sunt crestina."
Really?

| Kalla explică (pentru NameoftheCentury):

Ortodoxa...am gresit nah ce vrei?

Nu cred ca are nimic, din moment ce te rogi tot lui Dumnezeu.

Da dar nu vreau sa risc.

Si ce crezi ca ti s-ar intampla?

Domnul stie.

| Mădă0611 a răspuns:

Pai parca dumnezeu se ocupa de tot, de ce-l sfidezi?
Roaga-te lui si sa ne anunti daca l-ai gasit smug, poate face picioare si vine singur acasa. smug

| milan9 a răspuns:

Un creştin nu-şi pierde cumpatul asa cu una cu două. Toţi mai au dreptul şi la a doua şansă din partea noastră happy. Chiar şi @Actaar Godac! happy

Nu ştiu de sf. Anton, dar la noi este sf. Mina - mucenic din perioada de început a creştinismului. Cunosc foarte multe rezolvări cu totul surprinzătoare ale unor cazuri de furt...

Însa daca banii sunt deja "consumaţi" iar actele date pe foc (pentru eliminarea dovezilor), atunci îţi trebuie o minune mai mare decât cea cu Marea Roşie ca să întorci timpul înapoi. În orice caz, cea mai plauzibilă rezolvare prin rugăciune ar mai rămâne acum găsirea actelor...

| Lizzu a răspuns:

straight face

Slabe sanse sa-l gaseasca ...isi face alte acte si se rezolva.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut.
Rugăciunea este o formă de comunicare plină de respect cu Dumnezeu. Nu trebuie să banalizăm acest subiect. Dumnezeu nu este un fel de chelner ceresc care stă la dispoziţia noastră, iar ceea ce trebuie să facem noi este doar să găsim "formula" corectă de a-i cere anumite lucruri.

| UndergroundFolklore a răspuns:

Asta da indoctrinare dusa la extremlaughing
Mai bine te duci la politie decat sa-l rogi pe Mos Craciun sa-ti aduca portofelul inapoi.

| TomyRO a răspuns:

Este o prostie ce ai scris tu aici.Tu trebuie sa spui rugaciunea ta pe care o sti tu, si nu uita ca Dumnezeu intodeauna ne ajuta.

| Hikarie a răspuns:

Ai face mai bine sa mergi cu sora ta la politie si sa declari pierderea actelor etc. si sora ta sa isi faca altele in loc sa stai si sa cauti nu stiu ce rugaciuni pe aici fara rost.

| benny34 a răspuns:

Incearca sa te rogi la politie, s-ar putea sa ai mai multe sanse.

| Kalla explică (pentru benny34):

Mdea mars laughing)

| benny34 a răspuns (pentru Kalla):

Razi tu razi dar daca privesti dincolo de mica ironie o sa vezi ca e cam asahappy

Ai ceva cu mine?

| benny34 a răspuns (pentru Kalla):

Dafuq, nu am nimic cu tine stai linistitahappy iti dadeam doar un sfat

Ah ok happy

| Actaar a răspuns:

Da ma da rosteste ce vrei dar nu te ajuta Anton ca-si toarna-n cur beton.

| Kalla explică (pentru Actaar):

Esti un retardat fara sperante.Du-te si te impusca. happy

| Actaar a răspuns (pentru Kalla):

In primul rand nu eu sunt retardatul care crede intr-o fantomita cara imi gaseste portofelul daca am fost prost si l-am pierdut.
Si in al doilea rand nnu e tocmai admis sa spui "du-te si te impusca" pe TPU asa ca sa vedem care e cuvantul adminilor in asta.