"rugaciune catolica daca sunt crestina."
Really?
Ortodoxa...am gresit nah ce vrei?
Nu cred ca are nimic, din moment ce te rogi tot lui Dumnezeu.
Da dar nu vreau sa risc.
Si ce crezi ca ti s-ar intampla?
Domnul stie.
Pai parca dumnezeu se ocupa de tot, de ce-l sfidezi?
Roaga-te lui si sa ne anunti daca l-ai gasit
, poate face picioare si vine singur acasa.
Un creştin nu-şi pierde cumpatul asa cu una cu două. Toţi mai au dreptul şi la a doua şansă din partea noastră
. Chiar şi @Actaar Godac! ![]()
Nu ştiu de sf. Anton, dar la noi este sf. Mina - mucenic din perioada de început a creştinismului. Cunosc foarte multe rezolvări cu totul surprinzătoare ale unor cazuri de furt...
Însa daca banii sunt deja "consumaţi" iar actele date pe foc (pentru eliminarea dovezilor), atunci îţi trebuie o minune mai mare decât cea cu Marea Roşie ca să întorci timpul înapoi. În orice caz, cea mai plauzibilă rezolvare prin rugăciune ar mai rămâne acum găsirea actelor...
Salut.
Rugăciunea este o formă de comunicare plină de respect cu Dumnezeu. Nu trebuie să banalizăm acest subiect. Dumnezeu nu este un fel de chelner ceresc care stă la dispoziţia noastră, iar ceea ce trebuie să facem noi este doar să găsim "formula" corectă de a-i cere anumite lucruri.
Asta da indoctrinare dusa la extrem![]()
Mai bine te duci la politie decat sa-l rogi pe Mos Craciun sa-ti aduca portofelul inapoi.
Este o prostie ce ai scris tu aici.Tu trebuie sa spui rugaciunea ta pe care o sti tu, si nu uita ca Dumnezeu intodeauna ne ajuta.
Ai face mai bine sa mergi cu sora ta la politie si sa declari pierderea actelor etc. si sora ta sa isi faca altele in loc sa stai si sa cauti nu stiu ce rugaciuni pe aici fara rost.