| titisan70 a întrebat:

Spuneti-mi 3 motive pentru care e bine sa mergi la slujba la biserica.

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Primul motiv care este si cel mai important: ii arati Lui D-zeu ca nu L-ai uitat si iL iubesti si el te va rasplati intr-un fel sau altul! Chiar daca te va mai pune la incercare nu inseamna ca esti uitat ba din-potriva!
2.La inceputul liturghiei ii poti cere ceva ce iti doresti mult (bine-nteles nu-i poti cere sa-ti dea bani multi sau mai stiu eu ce... De ex. poti cere:liniste sufleteasca, sa te impaci cu prietena/prietenul sau sa te ajute la ceva.) Iar daca nu o sa primesti totusi ce ai cerut sa stii ca e spre binele tau, deci nu trebuie sa te superi! Caile Lui nu le intelege nimeni.EL face totul spre binele si mantuirea noastra!
3.Iti intaresti credinta in EL si nu ai sa uiti ca EL exista, astfel vei fi mantuit!
4. Te rupi putin de realitate de lumea virtuala, Te reculegi! Face bine sanatatii, iti da un echilibru in viata de zi cu zi!
Motive ar mai fi, dar deocamdata ajunge atat. Deja ti-am dat mai multe motive decat ai cerut!

33 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Nu văd un singur motiv, pentru care e bine sa mergi la slujba la biserica,
pe celelalte 2 nici atât!

| chelstone a răspuns:

Daca vrei pot sa-ti spun mai mult de trei motive pentru care sa nu mergi la biserica.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

1. Auzi ultima stire a momentului, radio santz si cine a mai sarit parleazul.
2. Pupa poala popii, popa pupa poala ta.
3. Fugi cu banii de lumanari.

| HeiligKreuzAchtAcht a răspuns:

Poate ai ceva in drum spre slujba, un bar, un McDonalds', strip club, fiecare dupa preferinte.

| usuk a răspuns:

3 motive pentru care E BINE?
de ce doar 3?
si de ce sa fie bine?
nu mergi acolo ca sa-l simti pe el?
daca nu-l simti nu-ti pierde vremea punand intrebari aiurea, si mai ales irosind timpul altora.lol

| titisan70 explică (pentru usuk):

Asta era tema la religie fraiere(sau fraiero)!

| usuk a răspuns (pentru titisan70):

O dar ce vad? ma insulti intr-un mod atat de injositor..si ce? ar trebui sa ma simt asa..nu? o fiinta atat de impertinenta ca tine nu ar trebui sa fie lasata libera. esti un fel de creatura antica care nu a auzit de evolutie si care nu stie mai mult. probabil ca asta te-au invat parinti care, banuiesc sunt la fel de inculti si inglobati in propria lor lume cum esti si tu, saracule

Mai pune mana pe gramatica, analfabeto!

Fa si tu o vizita la psihiatru, ai mare nevoie!

| usuk a răspuns (pentru titisan70):

Loooooool psihiatru...da ce sa spun..sti tu ce-i ala?

Si fiul meu de 8 ani stie ca stii se scrie cu 2 i.

| Felys a răspuns:

Ca ca nu cante popii singuri pe acolo de nebuni, sa mai cotizezi ceva ca si popa e tot om, sa te lauzi ca esti trecut pe la biserica atunci cand lumea zice contrariul

| Zenit313 a răspuns:

Nu gasesc asa de multe motive!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Zenit313):

Eu nu am gasit niciunul.

| Zenit313 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bisericile au o valoare istorica, si este ok sa le vizitezi din curiozitate! happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Zenit313):

E bine ca nu sunt curios, in privinta bisericilor.

| Zenit313 a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi place arhitectura, simbolistica, arta si istoria happy

| INSOLINYO a răspuns:

1. Pentru prezență.
2. Pentru a vizita biserica.
3. Pentru a risipi timpul.

Răspuns utilizator avertizat
| WholeWorldTeam a răspuns:

Ti le spun pe cele care in mare parte tin de viata dupa moarte care este si cea mai importanta.

1. In ceasul mortii, Sf. Liturghii ascultate cu atentie si evlavie in viata, vor fi un izvor de mare mangaiere.

2. La Sf. Liturghie ti se iarta pacatele lesne iertatoare pe care nu le-ai spovedit din nestiinta ca sunt pacate si de care te caieşti.

3. Prin Sf. Liturghie ascultata cu evlavie este micsorată dominatia diavolului asupra ta.

Numai bine!

| dorelmarc a răspuns:

Psalmul.133.1.2.3
Psalmul 39:4
Psalmul.90.12

| cristeaflaviurafael a răspuns:

Este foarte bine sa mergi la biserica deoarece:daca te rogi in biserica cu credinta iti vei rezolva toate problemele, vei fi mai intelept, te vei apropia mai mult de Dumnezeu...pe cuvantul meu asa este mi s-a intamplat si mie asa am zis si eu inainte dar dupa mi-a mers tot mai bine

| KitKat15 a răspuns:

Nu gasesc atatea.

| titisan70 explică (pentru KitKat15):

Stai jos.ai un insuficient.

| HueyFreeman a răspuns (pentru titisan70):

Sa inteleg ca ai ramas in scoala generala?

| titisan70 explică (pentru HueyFreeman):

Si ce e o rusine sa fii in scoala generala? Sau e interzis de lege?

| HueyFreeman a răspuns (pentru titisan70):

Nu, doar in scoala generala se dau calificative. (si la gradinita)

| titisan70 explică (pentru HueyFreeman):

Se dau calificative la gradinita? n-am stiut.

Răspuns utilizator avertizat
| BombonikS a răspuns:

Nu te lua dupa ei. Daca te rogi la pereti nu rezolvi nimic. Poti crede in dumnezeu sa pui in gand sa te ajute cu ceva important. Dar nu merge la biserica ca sa pupi mana popii si gata esti sfintit, nu mai ai pacate, gata esti sfant. Nu ii asculta! Sunt obsedati de dumnezeu si cred ca daca se dau cu capul de podea (se inchina cred ei la pereti) vor reusi ceva in viata. NU MERGE la biserica iti spun eu.

| catalin32 a răspuns:

Pai ar fi:
1) Sa asculti slujba;
2) Sa te rogi(normal);
3) nu mai stiu...