Primul motiv care este si cel mai important: ii arati Lui D-zeu ca nu L-ai uitat si iL iubesti si el te va rasplati intr-un fel sau altul! Chiar daca te va mai pune la incercare nu inseamna ca esti uitat ba din-potriva!
2.La inceputul liturghiei ii poti cere ceva ce iti doresti mult (bine-nteles nu-i poti cere sa-ti dea bani multi sau mai stiu eu ce... De ex. poti cere:liniste sufleteasca, sa te impaci cu prietena/prietenul sau sa te ajute la ceva.) Iar daca nu o sa primesti totusi ce ai cerut sa stii ca e spre binele tau, deci nu trebuie sa te superi! Caile Lui nu le intelege nimeni.EL face totul spre binele si mantuirea noastra!
3.Iti intaresti credinta in EL si nu ai sa uiti ca EL exista, astfel vei fi mantuit!
4. Te rupi putin de realitate de lumea virtuala, Te reculegi! Face bine sanatatii, iti da un echilibru in viata de zi cu zi!
Motive ar mai fi, dar deocamdata ajunge atat. Deja ti-am dat mai multe motive decat ai cerut!
Poate ai ceva in drum spre slujba, un bar, un McDonalds', strip club, fiecare dupa preferinte.