Scoate capul pe geam sau daca nu vezi ca sunt niste pastile pentru ca sa nu iti mai fie rau. Sper ca te-am ajutat.
Si eu am aceeasi problema ca a ta:raul de masina.Se spune ca ar trebui sa cumpero bomboane super mentolate si sa le tii sub limba,sau sa dormi cateva ori inainte de a merge cu masina,sa nu mananci mult,sa ai menta la tine ca sa o mirosi cand iti vine rau, nu mai stiu, exista 100000 de remedii dar nu toate dau rezultate,depinde de fiecare persoana deoarece la mine nu isi face nimic efect, sau mai exista la farmacie pastile pentru rau de masina, am luat cand eram mai mica.In legatura cu intrebarea 2 ia furalizadon sau daca nu mananca mancaare uscata(cascaval, ceva cu orez, banane)etc.
1.cand iti vine rau inspira si respira cu geamul deschis sau joacate cu ai tai sau cu sora/fratele fazan sau culcate sau vomita sau spune-le alor tai ca iti e rau si sa iti spuna niste glume
asa fac si eu
cand imi e rau rad sau respir sau ma joc
dar rebuie sa le spui parintilor ca iti e rau de cand iti vine
si trebuie sa ai o punga desfacuta=pregatita unde sa vomiti
2.du-te la doctor ct mai repede posibil sau du-te la farmacia cea mai apropriata si cere ceva de burta pe mine m-a durut burta si am loat ceva rosu de la mama
pa
fundita
Mananca ceva usor inainte sa pleci sau daca este mai grav du-te la un psiholog sau doctor
Pai incearca sa te uiti doar in fata prin parbrizul masinii, si nu te uita in lateral. Asa am scapat eu de raul de masina.