TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sănătate

Sănătate

• 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
UnchiulRamiz
în 8 Iunie | UnchiulRamiz întreabă:

Dacă am coloana strâmbă se poate face ceva sa o îndrept?

6
Răspunde Raportează
Adi1987
în 8 Iunie | Adi1987 întreabă:

Uneori sunt agitat, mai am perioade de stres, de ce uneori cand pun capul pe perna sa dorm parca ma sufoc si ma trezesc brusc? Este normal cand stau cu urechea pe perna sa imi aud inima cum bate? Doar...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
MrGrasu
în 8 Iunie | MrGrasu întreabă:

Ce se intampla daca fix azi, 8 Iunie, am facut varicela, dar peste 2 zile incep examenele de BACALAUREAT?

7
Răspunde Raportează
Alexandru7890
în 8 Iunie | Alexandru7890 întreabă:

Bună ziua, am 16 ani si am 1.85m și 60 kg.De la o vreme ma doare rau de tot spatele, adică merg la liceu, stau cocarjat acolo și când ajung acasă stau și la calculator.Ma doare pe la mijlocul...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Ana618191819
în 8 Iunie | Ana618191819 întreabă:

Buna ziua! Am 20 de ani si am fost diagnosticata de mica cu displazie de sold si scurtare de membru. Recent m- am decis sa fac operatia de protezare a soldului din cauza durerilor tot mai insuportabile....? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Anonim123456789012345
în 8 Iunie | Anonim123456789012345 întreabă:

Senzație de luni bune de nod în gât și uscăciune? Analizele și controalele spun ca nu este nimic vizibil a fi problematic, decât doi noduli de dimensiuni mici pentru care trebuie un nou control...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Elelena65
în 7 Iunie | Elelena65 întreabă:

De ceva timp ma doare foarte tare urechea stânga, mă doare când ating partea din spate a urechii unde am gaura cercelului, și chiar și când nu pun mâna pe ureche tot simt o sensibilitate în acea...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 7 Iunie | StrongHeart întreabă:

E sanatos sa renunti complet la carbohidrati procesati cum este moda acum? E sustenabil sa nu mananci deloc paine/orez/cartofi de exemplu? Prin sustenabil ma refer in primul rand la senzatia de...? (mai mult)

28
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 7 Iunie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Este limonada sanatoasa in magazine? Daca da, care?

7
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 7 Iunie | DaciaRomania întreabă:

Ce remedii naturiste/naturale sunt eficiente in tratarea neuropatiei periferice? Mulțumesc

3
Răspunde Raportează
Elelena65
în 7 Iunie | Elelena65 întreabă:

Simt ca niște intepaturi în gât dar in exterior, așa din senin. De la ce ar putea fi?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iunie |

Hei! Am o întrebare și poate că cineva a mai trecut prin ceva asemănător. De câteva luni simt o stare ciudată care mă apasă constant. E ca o tristețe fără un motiv clar, ceva greu de explicat....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
lkmhjk
în 7 Iunie | lkmhjk întreabă:

Buna dimineata. Pentru ca forumul medical are probleme, am ajuns aici in speranta ca cineva ma pote ajuta. E stiut ca scrisul unui medic trebuie "tradus", interpretat, ghicit. Asa ca am sa va scriu...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 7 Iunie | LisaJulie întreabă:

De ceva timp nu mai pot sa suport fumul de țigară chiar dacă nu am fumat niciodată dar când stau pe lângă fumători și simt mirosul îmi vine sa tușesc și îmi este rău, iar înainte nu se ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
MareleBigBang
în 6 Iunie | MareleBigBang întreabă:

Am băut într- o noapte mai multe căni cu cafea și am făcut supradoza ma simțeam extrem de rau am ajuns în perfuzie în spital dar de atunci am rămas cu o slăbiciune în corp adica nu stiu poate...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Batista999
în 6 Iunie | Batista999 întreabă:

O sa mai trebuiasca sa stam iar in casa apare covid iar sau alt virus acum? Ceva dovezi?

8
Răspunde Raportează
Ambivert
în 6 Iunie | Ambivert întreabă:

Bună ziua/ Eu am fost diagnosticat cu lombosciatica hiperalgica acum câțiva ani, dar de o vreme simt o durere mare câteodată și în mijlocul coloanei. Ce ar putea fi? ChatGBT mi- a spus ca ar ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cricricris
în 6 Iunie | Cricricris întreabă:

Mi- a venit menstruația pe 03/05/2025 și după socoteala mea la 28 zile trebuia să- mi vina pe 30/05/2025 și încă nu mi- a venit. Întârziere de 6 zile. Aseară m- a durut burta spre ovare stânga...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Azinia430
în 6 Iunie | Azinia430 întreabă:

Bună TPU, am și eu o întrebare, eu am aflat recent ca am nisip la rinichi, iar medicul a prescris rețeta să iau urisan renal, pot avea secreții maroni din cauza asta, secreția nu este persistentă...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
FoteaCristian
în 6 Iunie | FoteaCristian întreabă:

Salut, am o întrebare, de 2 ani de zile mă confrunt cu o insomnie cronică, oboseală excesivă, epuizare concentrare, randament scăzut. Am încercat toate alternativele naturiste, medicament ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ciprianflorian
în 6 Iunie | Ciprianflorian întreabă:

Bună seara, am și eu o problemă, ieri am fost la urgențe și mi- a pus perfuzie dar pentru că în mana stângă nu putea sau nu găsea venea mi- a băgat- o în mana dreapta. Dar acum în mana stângă...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iunie |

Ma simt de cateva luni ciudat. Am simptome precum: lipsa de motivatie, uitat in gol, ganduri ciudate care nu imi dau pace, unele foarte repetitive cand fac anumite actiuni (deschid usa de ex), parca...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
CristinaCristina17c
în 5 Iunie | CristinaCristina17c întreabă:

Dacă stau în fața tot mi-e rău, mai este când mi0e rău așa nu vomit și aș vrea să merg cu taxi în fiecare lună, numa dus, îmi trece raul de mașina până dau de permis?

7
Răspunde Raportează
Elelena65
în 5 Iunie | Elelena65 întreabă:

Am fost pentru o intervenție la unghia încarnată, doctorul mi- a cauterizat pe marginea unghiei, totul a fost ok, am urmat indicațiile doctorului care mi- a spus să îmi pun pansament timp de o lună...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
FaneAndrei
în 5 Iunie | FaneAndrei întreabă:

Salutare, am 20 de ani si de 3 zile aveam perioade cand ma durea capul, am fost la control la ochi si mi- au gasit miopie - 0, 50 la ambii ochi, doamna doctor mi- a zis ca nu e nimic grav si ca nu ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Bastiorosz
în 5 Iunie | Bastiorosz întreabă:

Am baut 10 pastile de captopril, si vreo 3 de bisotens, si oare de ce nu am avut nimic? Am avut un episod depresiv extrem.Am 16 ani jumătate!

4
Răspunde Raportează
Elelena65
în 4 Iunie | Elelena65 întreabă:

Simt ca niște intepaturi in degetul arătător de la mâna stânga și nu este prima dată când mi se întâmplă asta. De la ce ar putea fi? Poate fi vreo boală, pot avea ceva la inimă?

1
Răspunde Raportează
esteraelena2001
în 4 Iunie | esteraelena2001 întreabă:

Bună ziua.Ma poate ajuta cineva cu o informație? Din cate m- am documentat operația de otoplastie se poate face și pentru a reduce dimensiunile urechilor.Am sunat la câteva clinici care m- au refuzat...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
DanielaAlbu
în 4 Iunie | DanielaAlbu întreabă:

Bună dimineața. Am 44, nu stau în picioare toată ziua, nu știu să am vreo problemă cu inima, dar mi se umflă piciorul stâng jos la maleola. Pe partea exterioara, dar câteodată cuprinde ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 4 Iunie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Minim ce ar trebui sa fac ca sa scap de sedentarism?

20
Răspunde Raportează
DandG2304
în 4 Iunie | DandG2304 întreabă:

Salut! Acum cativa ani a cumparat cineva din familie Ultraven gel (pentru mami, care are varice) si a putut sa mearga mai bine si sa se simta excelent dupa o sesiune de tratament. Acum vrea sa inceapa...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Gino202
în 4 Iunie | Gino202 întreabă:

Salut, am o întrebare pentru cei mai informați decât mine..sunt răcit, am dureri în gât și nu pot înghiți ca lumea, iau pastile pentru asta și în dimineața asta mi- a venit puțină spută...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim2789
în 4 Iunie | anonim2789 întreabă:

Hei, de aproximativ 2 luni iau anticoncepționale datorită chisturilor ovariene, toată lumea îmi spune să nu le mai iau pentru ca nu sunt bune deloc și deja am luat destul în greutate (alte schimbări...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
FlDana
în 3 Iunie | FlDana întreabă:

Buna, mi- am băgat piercing singura în nas acasă și mă curăț cu spirt. După ce mi l- am băgat mi s- a înroșit puțin și mi s- a umflat in jurul pierciingului puțin dar mi s- a desumflat după...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
laurentiu80
în 3 Iunie | laurentiu80 întreabă:

Buna ziua. M- am trezit si nu mai aud deloc cu urechea stângă. O simt înfundată, si aud un țiuit. Nu am scurgeri din ea, absolut nimic. Ultimul control auditiv l- am făcut acum câteva luni, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alexikca
în 3 Iunie | Alexikca întreabă:

Îmi poate spune și mie cineva ceva, cum scap de burta de la bere și am și fundul bombat, eu eram foarte slab și de când m-am apucat de alcool am inceput sa mă îngraș

6
Răspunde Raportează
Bucur87
în 2 Iunie | Bucur87 întreabă:

Salut, ce afectează mai exact scolioza? Poate să îți afecteze și muschii, nervii?

4
Răspunde Raportează
IonutMarin
în 2 Iunie | IonutMarin întreabă:

Salut, am și eu o problemă, de cam 3 zile am greață așa și îmi vine să și vomit, dar nu pot și simț și începături așa pe cap și noptea simt cum tresar așa muschii, venele pe corp. ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ciprianflorian
în 2 Iunie | Ciprianflorian întreabă:

Salut, am și eu o problemă, deci azi de dimineață m-am dus la baie și după m-am culcat din nou. Deci eu dormeam dar știam și simțeam ce se întâmplă în cameră, ce poate fi?

7
Răspunde Raportează
Ady9421
în 2 Iunie | Ady9421 întreabă:

Bună! Dacă sunt persoane care au suferit de bulimie aș vrea si eu câteva sfaturi.

1
Răspunde Raportează
mnfjgjfgtmfgktrgfo
în 1 Iunie | mnfjgjfgtmfgktrgfo întreabă:

Am un nepoțel de 2 ani și câteva luni, aproape 3 ani este plângăcios si nu vorbește deloc ce diagnostic are?

13
Răspunde Raportează
IonutMarin
în 1 Iunie | IonutMarin întreabă:

Salutare, am și eu o problemă, de cam 5 zile simt o presiune la cap si așa în maselele de sus și furnicături în cap și la spate simt cum pompează vena, să fie ceva? Tin să precizez că sunt...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ochialbastri99999999
în 1 Iunie | Ochialbastri99999999 întreabă:

Buna.Am luat 2 luni de zile cate o pastila pe zi de Ginko biloba.Azi am auzit la televizor pe un medic nutriționist spunând că e cancerigen.E adevărat?

4
Răspunde Raportează
Iuss234
în 1 Iunie | Iuss234 întreabă:

Salut! A mai pățit cineva să aibă înțepături pe canalul penisului? Efectiv când îl ating pe cap sau când începe să devină erect mă înțeapă am o sensibilitate vine o durere după dispare,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Bucur87
în 1 Iunie | Bucur87 întreabă:

Salut, am o întrebare, suflu pe nas în șervețel muci verzi și am o presiune așa la cap, să fie de la raceala?

2
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 1 Iunie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Daca ai sa ii dai corpului toti nutrientii de care are nevoie e ok sa fie zile in care doar sa bei apa si atata tot? Adica post doar cu apa

18
Răspunde Raportează
DeeDee817
în 1 Iunie | DeeDee817 întreabă:

Bună! Am aparat dentar de 2 ani și 5 luni. Câteva diferențe le văd dar încă am goluri între dinți. Eu nu am avut dinții așa strâmbi când mi- am pus mai mult pentru mușcătură. Eu am impresia...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ambivert
în 1 Iunie | Ambivert întreabă:

Un tratament pentru furie va rog care e eficient?

2
Răspunde Raportează
Alexxandraa1997
în 31 Mai | Alexxandraa1997 întreabă:

Buna,este normal ca in decurs de un minut pulsul sa urce si sa coboare de la 60 la 80, eu mi-l iau cu un pulsoximetru?

4
Răspunde Raportează
Elelena65
în 31 Mai | Elelena65 întreabă:

Am observat pete de sânge pe chilot și mai sunt 11 zile până când trebuie să îmi vina menstruatia. Este normal asa ceva, de la ce ar putea sa fie? Am mai pățit, acum câțiva ani sa sângerez...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 16 ore

9PM întreabă:

A incercat careva Mounjaro? Se poate slabi rapid cu aceasta soluție injectabilă? Poți avea probleme de la soluția asta? Vad că e pentru diabet zaharat, dar unii o folosesc sa slăbească. Știți...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 18 ore

LisaJulie întreabă:

Credeți ca acel document electronic care trebuie descarcat pe telefon de către cetățenii din țările europene din afara UE din 2026 este pentru a încuraja mai multe state sa adere la Uniunea...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • anonim_4396
    trimisă pe 21 Octombrie

anonim_4396 întreabă:

Ce părere aveți de noul domeniu al neuroștiințelor si anume interoceptia și de cartea lui Caroline Williams -Corpul tau îți vorbește?
    8 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă acum 17 ore

RobocopBuisness întreabă:

De fiecare dată când reinstalez Windows- ul, instalatorul creează niște partiții mici (EFI, Recovery etc.), iar cele vechi rămân pe SSD. Nu le șterg fiindcă mi- e teamă să nu confund discurile...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.104
  • Întrebări: 3.952.227
  • Răspunsuri: 17.648.256
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 34 minute
Ce zici de un quiz?
Rihanna

Rihanna

Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!

Start quiz
Categorii
  • 651.960 Adolescenţi
  • 55.549 Afaceri & Financiar
  • 22.863 Artă şi Cultură
  • 72.745 Auto & Moto
  • 144.223 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.018 Carieră
  • 20.327 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.991 Conversaţii