Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 8 Decembrie 2025 sunt:
Hai salut! Am fost recent la medic cu o problemă superbă: unghie incarnata :) Mi- au fost extrase colțurile care facilitau infecția, doar ca s- au format excrescențe de țesut (sau granulații)...? (mai mult)
Hei TPU! Am ieșit pozitivă la testul pentru ureaplasma uralyticum. Din câte am citit am văzut ca este i bacterie care face păr te din flora genitală. Țin să menționez ca am fost la doctori, am...? (mai mult)
Salut, la semipareza faciala poti sa te vindeci? Am jumate de fata una mai sus decat cealalta, cea cu semipareza este mai joasa, iar muschii nu se mai misca normal.
Bună ziua! Aș avea nevoie de o recomandare medicală. Menstruația mea este așteptată pe 20 iulie, iar eu urmează să plec în vacanță pe 19 iulie. Aș dori să știu ce pot lua pentru a amâna...? (mai mult)
Salut, urmează să mă internez pentru niște analize, îmi poate spune si mie cineva cum este să stai internat în spital, ce ar trebui sa îmi iau la mine, cum va fi acea perioadă?
Am nasul înfundat și mi-am pus picaturi Olynth în nas, dar după câteva secunde după ce mi-am pus în nas, am simțit în gât un gust amar de la picaturi. Are ceva dacă am înghițit?
Mă confrunt de o perioadă cu apariția de comedoane (puncte negre și mici coșuri sub piele, nu par inflamate, par albe), în special în zona obrajilor și frunții. Nu am acnee severă, dar tenul...? (mai mult)
Ce pot să fac ca să scap de durerile menstruale? NU MAI POT!
Cum credeti ca efectul de la psihiatrie isi face efectul asa repede? Adica iaau unil si dupa prima zi am simtit efecte, iar deja dupa cateva zile te simti si mai bine?
Bună ziua, as dori un pic de ajutor.Am 16 ani, am fost diagnosticat cu scolioza si putina cifoza.Problema la mine nu ma doare spatele cât ma doare gatul, deci ma doare ceafa într- una, doar când...? (mai mult)
Bună tuturor! Am 5 saptamani si 5 zile de sarcină, după calculele mele, 3 teste de sarcina pozitive, azi dupa amiaza dupa ce m- am trezit și am mers la baie, am observat sânge pe hârtie, avea...? (mai mult)
Am simțit o durere foarte puternica în piciorul drept în timp ce ridicam ceva, dar durerea pe care am simțit o în picior dupa câteva secunde am simtit- o și în partea dreaptă a abdomenului. M...? (mai mult)
Bună ziua! Am început tratamentul cu Isoprinoprinosină și iau și suplimentul Super Coriolus. Farmacista mi- a recomandat să iau și silimarină pentru protecția ficatului. Ce părere aveți? Este...? (mai mult)
Salut, am 16 ani și acum 2 luni jumate mi- a găsit Gastro- duodeuita început de gastrită, am luat tratament de pe 4 mai până pe 5 iulie mai exact omez, dar nu prea cred ca mi- a trecut, în cat...? (mai mult)
Uleiul de pește (capsule) se poate păstra OK in frigider?
Este alcoolismul, dacă este făcut corect, dieta perfectă?
Poate sa fie trecerea brusca de un subiect la alt subiect un simptom la deficientei de atenție și hiperactivitate? Eu de când eram mic treceam brusc de la un subiect la alt subiect și nu imi prea aminteam...? (mai mult)
Mi au apărut la subratul drept câteva bașici, sunt de culoare roșie și mă mănâncă. Am dat cu tot felul de creme cu antibiotic și nu mi au trecut. De la ce ar putea fi? Ce as putea folosi să...? (mai mult)
Salutari.Am fost la medic am scolioza 14 grade cu 21 și mi s- a dat kinetoterapie sa fac.Am făcut acasă abdomene genoflexiuni plank cobra multe d astea și ma doare tot spatele picioarele și asa mai...? (mai mult)
Cel mai mare complex al meu e nasul, e cel mai mare vis al meu sa imi fac rinoplastie, simt ca mi- ar schimba viata total, am 26 ani si visez asta de copila. Nu mai suport privirile urate, este stramb...? (mai mult)
Salut! Imi puteți recomanda un doctor / clinica foarte bună de oftalmologie și cu tehnologie moderna în București? Mi am schimbat ochelarii acum vreo 5 6 luni și tot nu vad bine cu ei, nici...? (mai mult)
Salutare! Am o întrebare: am luat două pastile Zalasta pentru somn. Trebuie să mă îngrijorez?
Sunt răcită și am cumparat Olynth să îmi pun în nas. Am vazut ca pe cutie scrie ca trebuie pastrat la o temperatura sub 25 de grade Celsius. Problema este că la mine în casă este destul de cald,...? (mai mult)
Buna TPU. Am observat la magazinele de langa mine carne, oua, lapte, toate expirate. Kafland vulcan, kaufland Bragadiru, penny Bragadiru, mega image Bragadiru, auchan Drumul Taberei avea carne,...? (mai mult)
Buna seară, mă doare dintele foarte mult și am carie acolo, nu pot manca, am mers la un dentist și mă trimite la alt dentist, oare mă poate ajuta cineva?
Când m- am ridicat din pat am simțit o durere puternică în cap, nu știu dacă mi am sucit ceva și e de la asta, mi e teamă să nu fie vorba de accident vascular. Mă doare in zona cefei pe partea...? (mai mult)
La 15 -20 minute, dupa ca ma trezesc dimineata, incepe sa ma doara stomacul.Manac o felie de paine sau o banana si imi trece durerea.E ceva normal?
Salutari, ce știți despre scolioza? Am scolioza in "S" 14 grade si 21 grade.Eu cred ca scap fără corset lejer nu? Doar exerciții sau monitorizare periodica?
Sunt care zic ca trebuie sa bei mai multe feluri de apa, adica sa alternezi, dar eu beau mereu aceeasi apa, adica de la Bucovina, oare e ok sau? Ca am auzit ca de la magazin aia e mai buna
Deci am fost la un party unde m- am îmbătat rău și când am venit acasă am picat din pat și am dat cu capul de gresie. Eu am fost operat acum 2 ani pe cap din cauza unui accident de mașină și ...? (mai mult)
Salut, am și eu o problemă, atunci când vreau să mânc este un chin pentru mine, nu știu, îmi este teamă să înghit ca să nu mă înec. Asta a venit ca o frică cred că acum 2 zile am luat...? (mai mult)
Prietenei mele i-a venit menstruatia de două ori luna trecută și acum deloc este caz de îngrijorare sau?
Ce se întâmplă daca consum o sticlă de suc, de la desfacerea sticlei după o lună? Sticla am ținut-o în frigider. Are ceva?
Voi ce parere aveti despre sucurile de la aronia? Oare chiar sunt naturale si fara nimic care poate sa dauneze sau? Deci e vorba despre aronia charlottenburg
Salut deci aseară am luat o pastilă și am înghițit o dar m-am panicat pe urmă am băut apă dar acum tot simt că este pastila în gât sau așa a rămas senzația?
Dermatita seboreica se agravează la soare sau se ameliorează?
Salutari.Ieri am jucat fotbal și eram în papuci cu sosete și m- am lovit la unghie am dat cu unghia într o țeavă. Acum s- a făcut jos langa piele ceva negru asa cu verde.Aseara am spălat o și ...? (mai mult)
Buna iar, ieri mi- am prins degetul in usa și s- a făcut neagra unghia, nu am putut sa dorm aseară că mă durea, se zvacnea, astăzi abia pot să mișc degetul, și s- a și umflat, când îl ating...? (mai mult)
Salutari.Am jucat astăzi niște fotbal și în loc sa dau în minge am dat într o teapa cu piciorul stâng unghia mare.Am fost la baie am spălat o nu mai e nimic pe ea.Nu a curs deloc sange.Dar ma doare...? (mai mult)
Salut TPU! Oamenii profita de mine pe faptul că sunt slab de credință și emoțional și nu pot sa fac fata, iar acest lucru îmi amplifica depresia.Eu iau tratament la psihiatrie de multi ani și ...? (mai mult)
Salut, știe cineva dacă are ceva pentru că iau concor de 2, 5mg și după 3 ore are ceva dacă iau omega 3?
Buna, din nou, recent mi- am făcut analizele de sânge și 2 din ele sunt îngrosate, mai exact, trombocitele și eosinofile care sunt puțin micuțe, nu cu mult.Iar volumul mediu trimbocitar e de...? (mai mult)
Deci nu mai pot de nervi, de la 7 ani mi- am pierdut vederea la ochiul drept, am avut dezlipire de retina, numai operatii si operatii si acum am 22 de ani si ultima data am mers la un control oftalmologic...? (mai mult)
Am 16 ani mi-am fscut analizele și a ieșit vsh marit, eu îl am 25mm/h în care limita era 20mm/h și mi-a ieșit hașurat.Ce cauze pot fi?
Se poate face apendicită de la constipație sau nu are legătură?
Salut, as dori dacă se poate sa ma ajutați și pe mine cu ceva.Am 16 ani 1.85m și 65 kg și sunt slab.Am fost depistat cu scolioza în "S" la lombar 14 grade și 21 grade.Asta am înțeles ca este scolioza...? (mai mult)
Este bine dacă renunț la lenjeria intimă definitiv? Adică nu o mai pot suporta deloc, nici vara nici iarna, nici în alte anotimpuri. Adică să port pantalonii dar fără chiloți/boxeri, să port...? (mai mult)
Bună TPU. Am început să iau anticoncepționale de aproape o luna și de fiecare data dupa ce iau pastila îmi apar mici sângerări. A mai pățit cineva la fel?
Buna ziua TPU, am o problemă, din 23 iunie am boala gura-mana-picior, a apărut de câteva zile, mă mănâncă și au apărut bubițe, nu pot manca, am auzit ca nu se poate face tratament, are ceva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alex765431 întreabă:
9PM întreabă:
4andrea567 întreabă:
FreddieM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!