E prea putin 65kg. As arata ca un schelet.
Prea putin pentru cine, pentru bunica, sau pentru catelul din curte?
Statisticile si oameniid e stiinta spun ca nu-i sanatos sa fii obez sau gras, fiindca duc la boli severe, precum diabetul, boli cardiace, samd.
Conform statisticilor internationale, ar trebuii sa ai 10kg mai putin decat inaltimea!
La 1.75m trebuie sa ai maxim 65kg!
28, 1.68m, 60-65 kg ectomorf dezastru, depresiv, etc.Tu du-te la sala, slăbește si pune masa musculara. Ar fi ok după un 18 ani sa te apuci serios, mai ales daca nu ai fost "blestemat" din nastere sa fi un ectomorf, e cel mai sănătos sfat, o sa fii câștigat pe toate planurile, crede-mă.
Oricum am slabit destul de bine zic eu de la 91 la 77, dar voiam sa aflu daca e ok sau mai trebuie sa dau jos.
Dupa ce se termina perioada asta, consulta un trainer eu ce sa iti mai spun, oricat as manca efectiv nu se pune absolut nimic si lucru asta ma deprima pe zi ce trece, numai zic de o incercare la sala e in zadar.
Mda. La mine e invers, orice si oricat mananc se pune.
Da, dar diferenta intre mine si tine, e ca tu poti pune masa musculara de 4 ori mai repede decat as putea pune eu in acelasi interval de timp.
E ok înălțimea cu greutatea, dar vârsta nu prea e bună pentru kilogramele astea. Tu la 1, 75 ar trebui să ai în jur de 65-66 kg. Fără supărare
bogdy99andrei întreabă: