Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 20 Iunie 2025 sunt:
Ce se intampla daca fix azi, 8 Iunie, am facut varicela, dar peste 2 zile incep examenele de BACALAUREAT?
Bună ziua, am 16 ani si am 1.85m și 60 kg.De la o vreme ma doare rau de tot spatele, adică merg la liceu, stau cocarjat acolo și când ajung acasă stau și la calculator.Ma doare pe la mijlocul...? (mai mult)
Buna ziua! Am 20 de ani si am fost diagnosticata de mica cu displazie de sold si scurtare de membru. Recent m- am decis sa fac operatia de protezare a soldului din cauza durerilor tot mai insuportabile....? (mai mult)
Senzație de luni bune de nod în gât și uscăciune? Analizele și controalele spun ca nu este nimic vizibil a fi problematic, decât doi noduli de dimensiuni mici pentru care trebuie un nou control...? (mai mult)
De ceva timp ma doare foarte tare urechea stânga, mă doare când ating partea din spate a urechii unde am gaura cercelului, și chiar și când nu pun mâna pe ureche tot simt o sensibilitate în acea...? (mai mult)
E sanatos sa renunti complet la carbohidrati procesati cum este moda acum? E sustenabil sa nu mananci deloc paine/orez/cartofi de exemplu? Prin sustenabil ma refer in primul rand la senzatia de...? (mai mult)
Este limonada sanatoasa in magazine? Daca da, care?
Ce remedii naturiste/naturale sunt eficiente in tratarea neuropatiei periferice? Mulțumesc
Simt ca niște intepaturi în gât dar in exterior, așa din senin. De la ce ar putea fi?
Hei! Am o întrebare și poate că cineva a mai trecut prin ceva asemănător. De câteva luni simt o stare ciudată care mă apasă constant. E ca o tristețe fără un motiv clar, ceva greu de explicat....? (mai mult)
Buna dimineata. Pentru ca forumul medical are probleme, am ajuns aici in speranta ca cineva ma pote ajuta. E stiut ca scrisul unui medic trebuie "tradus", interpretat, ghicit. Asa ca am sa va scriu...? (mai mult)
De ceva timp nu mai pot sa suport fumul de țigară chiar dacă nu am fumat niciodată dar când stau pe lângă fumători și simt mirosul îmi vine sa tușesc și îmi este rău, iar înainte nu se ...? (mai mult)
Am băut într- o noapte mai multe căni cu cafea și am făcut supradoza ma simțeam extrem de rau am ajuns în perfuzie în spital dar de atunci am rămas cu o slăbiciune în corp adica nu stiu poate...? (mai mult)
O sa mai trebuiasca sa stam iar in casa apare covid iar sau alt virus acum? Ceva dovezi?
Bună ziua/ Eu am fost diagnosticat cu lombosciatica hiperalgica acum câțiva ani, dar de o vreme simt o durere mare câteodată și în mijlocul coloanei. Ce ar putea fi? ChatGBT mi- a spus ca ar ...? (mai mult)
Mi- a venit menstruația pe 03/05/2025 și după socoteala mea la 28 zile trebuia să- mi vina pe 30/05/2025 și încă nu mi- a venit. Întârziere de 6 zile. Aseară m- a durut burta spre ovare stânga...? (mai mult)
Bună TPU, am și eu o întrebare, eu am aflat recent ca am nisip la rinichi, iar medicul a prescris rețeta să iau urisan renal, pot avea secreții maroni din cauza asta, secreția nu este persistentă...? (mai mult)
Salut, am o întrebare, de 2 ani de zile mă confrunt cu o insomnie cronică, oboseală excesivă, epuizare concentrare, randament scăzut. Am încercat toate alternativele naturiste, medicament ...? (mai mult)
Bună seara, am și eu o problemă, ieri am fost la urgențe și mi- a pus perfuzie dar pentru că în mana stângă nu putea sau nu găsea venea mi- a băgat- o în mana dreapta. Dar acum în mana stângă...? (mai mult)
Ma simt de cateva luni ciudat. Am simptome precum: lipsa de motivatie, uitat in gol, ganduri ciudate care nu imi dau pace, unele foarte repetitive cand fac anumite actiuni (deschid usa de ex), parca...? (mai mult)
Dacă stau în fața tot mi-e rău, mai este când mi0e rău așa nu vomit și aș vrea să merg cu taxi în fiecare lună, numa dus, îmi trece raul de mașina până dau de permis?
Am fost pentru o intervenție la unghia încarnată, doctorul mi- a cauterizat pe marginea unghiei, totul a fost ok, am urmat indicațiile doctorului care mi- a spus să îmi pun pansament timp de o lună...? (mai mult)
Salutare, am 20 de ani si de 3 zile aveam perioade cand ma durea capul, am fost la control la ochi si mi- au gasit miopie - 0, 50 la ambii ochi, doamna doctor mi- a zis ca nu e nimic grav si ca nu ...? (mai mult)
Am baut 10 pastile de captopril, si vreo 3 de bisotens, si oare de ce nu am avut nimic? Am avut un episod depresiv extrem.Am 16 ani jumătate!
Simt ca niște intepaturi in degetul arătător de la mâna stânga și nu este prima dată când mi se întâmplă asta. De la ce ar putea fi? Poate fi vreo boală, pot avea ceva la inimă?
Bună ziua.Ma poate ajuta cineva cu o informație? Din cate m- am documentat operația de otoplastie se poate face și pentru a reduce dimensiunile urechilor.Am sunat la câteva clinici care m- au refuzat...? (mai mult)
Bună dimineața. Am 44, nu stau în picioare toată ziua, nu știu să am vreo problemă cu inima, dar mi se umflă piciorul stâng jos la maleola. Pe partea exterioara, dar câteodată cuprinde ...? (mai mult)
Minim ce ar trebui sa fac ca sa scap de sedentarism?
Salut! Acum cativa ani a cumparat cineva din familie Ultraven gel (pentru mami, care are varice) si a putut sa mearga mai bine si sa se simta excelent dupa o sesiune de tratament. Acum vrea sa inceapa...? (mai mult)
Salut, am o întrebare pentru cei mai informați decât mine..sunt răcit, am dureri în gât și nu pot înghiți ca lumea, iau pastile pentru asta și în dimineața asta mi- a venit puțină spută...? (mai mult)
Hei, de aproximativ 2 luni iau anticoncepționale datorită chisturilor ovariene, toată lumea îmi spune să nu le mai iau pentru ca nu sunt bune deloc și deja am luat destul în greutate (alte schimbări...? (mai mult)
Buna, mi- am băgat piercing singura în nas acasă și mă curăț cu spirt. După ce mi l- am băgat mi s- a înroșit puțin și mi s- a umflat in jurul pierciingului puțin dar mi s- a desumflat după...? (mai mult)
Buna ziua. M- am trezit si nu mai aud deloc cu urechea stângă. O simt înfundată, si aud un țiuit. Nu am scurgeri din ea, absolut nimic. Ultimul control auditiv l- am făcut acum câteva luni, ...? (mai mult)
Îmi poate spune și mie cineva ceva, cum scap de burta de la bere și am și fundul bombat, eu eram foarte slab și de când m-am apucat de alcool am inceput sa mă îngraș
Salut, ce afectează mai exact scolioza? Poate să îți afecteze și muschii, nervii?
Salut, am și eu o problemă, de cam 3 zile am greață așa și îmi vine să și vomit, dar nu pot și simț și începături așa pe cap și noptea simt cum tresar așa muschii, venele pe corp. ...? (mai mult)
Salut, am și eu o problemă, deci azi de dimineață m-am dus la baie și după m-am culcat din nou. Deci eu dormeam dar știam și simțeam ce se întâmplă în cameră, ce poate fi?
Bună! Dacă sunt persoane care au suferit de bulimie aș vrea si eu câteva sfaturi.
Am un nepoțel de 2 ani și câteva luni, aproape 3 ani este plângăcios si nu vorbește deloc ce diagnostic are?
Salutare, am și eu o problemă, de cam 5 zile simt o presiune la cap si așa în maselele de sus și furnicături în cap și la spate simt cum pompează vena, să fie ceva? Tin să precizez că sunt...? (mai mult)
Buna.Am luat 2 luni de zile cate o pastila pe zi de Ginko biloba.Azi am auzit la televizor pe un medic nutriționist spunând că e cancerigen.E adevărat?
Salut! A mai pățit cineva să aibă înțepături pe canalul penisului? Efectiv când îl ating pe cap sau când începe să devină erect mă înțeapă am o sensibilitate vine o durere după dispare,...? (mai mult)
Salut, am o întrebare, suflu pe nas în șervețel muci verzi și am o presiune așa la cap, să fie de la raceala?
Daca ai sa ii dai corpului toti nutrientii de care are nevoie e ok sa fie zile in care doar sa bei apa si atata tot? Adica post doar cu apa
Bună! Am aparat dentar de 2 ani și 5 luni. Câteva diferențe le văd dar încă am goluri între dinți. Eu nu am avut dinții așa strâmbi când mi- am pus mai mult pentru mușcătură. Eu am impresia...? (mai mult)
Un tratament pentru furie va rog care e eficient?
Buna,este normal ca in decurs de un minut pulsul sa urce si sa coboare de la 60 la 80, eu mi-l iau cu un pulsoximetru?
Am observat pete de sânge pe chilot și mai sunt 11 zile până când trebuie să îmi vina menstruatia. Este normal asa ceva, de la ce ar putea sa fie? Am mai pățit, acum câțiva ani sa sângerez...? (mai mult)
Ma ingras daca fumez? Fumez jumătate de pachet si mai beau eventual un pahar de ceva si observ ca îmi creste talia
Salut! Am fost in depresie 3 luni in care m- am afundat in alcool doar bere și rare ori vin. dar peste măsură și de m- am îngrășat tare rău, cum dau burta jos eu eram ff slab și acum nu îmi ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
StrongHeart întreabă:
alexcuamare123 întreabă:
linarkfts întreabă:
Lunelle întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!