TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sănătate

Sănătate

• 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
Albert2004
în 12 Februarie | Albert2004 întreabă:

Bună ziua, am fost depistat recent cu keratoconus. Îmi puteți spune va rog ca ar costa o operatie de crosslinking și câteva clinici bune! Multumesc

1
Răspunde Raportează
DumitruNiculescu
în 12 Februarie | DumitruNiculescu întreabă:

Am facut un CT si la concluzii srie asa. Articulații sacroiliace maxim pensate, punti osoase anterioare si travee osoase transarticulare anchilozante probabil modificări de saro- iliita se recomanda...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 12 Februarie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Ce iaurt e sanatos din magazin? Dar kefir si lapte batut?

14
Răspunde Raportează
Roxette909
în 12 Februarie | Roxette909 întreabă:

Bună ziua, a luat cineva Inogest, în cât timp se vad îmbunătățiri în reglarea ciclului menstrual? Ați avut efecte adverse? Mulțumesc

1
Răspunde Raportează
stefanst2312
în 12 Februarie | stefanst2312 întreabă:

Salut. De cateva zile, am o durere de 5-10 secunde in piept, in zona sternului, cam pe mijloc. Durerea nu apare des pe parcursul zilei. E o durere care apare si ulterior dispare.

5
Răspunde Raportează
danaaaa01
în 12 Februarie | danaaaa01 întreabă:

Buna, am si eu o intrebare, am inceput sa iau anticoncepționale aici in Belgia, am inceput sa le iau la ora 21:10, cand m- am intors in Romania le am luat tot la ora 21:10, acum ca m- am intors, ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
IonutMihai092
în 12 Februarie | IonutMihai092 întreabă:

Sunt curios de urmatorul lucru. Acum vreo 10 ani am descoperit in zona cefei, usor in stanga chiar unde incepe parul, o umflatura, in timpul unei raceli(ganglion ma gandesc), care a scazut considerabil...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Qwertyas
în 12 Februarie | Qwertyas întreabă:

Salut. De 2 săptămâni am observat ca după ce merg la toaletă și îmi fac treaba. Pe hârtia igienică apare puțin sânge. Nu am dureri, nu simt nimic ciudat. Dar sunt îngrijorat. Ce poate...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Alwayshappy23
în 12 Februarie | Alwayshappy23 întreabă:

De ce de fiecare data dupa masajul pe frunte venele sunt mult mai pronuntate si mai vizibile la nivelul tamplelor si in mijlocul fruntii?

3
Răspunde Raportează
Ambivert
în 12 Februarie | Ambivert întreabă:

Daca un om are 0% empatie când se enervează poate fi psihopat? Adică e in stare de orice!

2
Răspunde Raportează
Andrei5001737
în 11 Februarie | Andrei5001737 întreabă:

Salut TPU, am slăbit cu pastile și puțin sport dar problema acum este ca am burta, gen nu grăsime excesivă cat "balonare" … stau nemâncat și câte 72 de ore și degeaba, nu scap de afurisita...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Andrei5001737
în 11 Februarie | Andrei5001737 întreabă:

Revin cu altă întrebare, bebe 6 luni (băiat) are un sfarc afară și unul înăuntru, ce ar putea avea?

3
Răspunde Raportează
Alexandru7890
în 11 Februarie | Alexandru7890 întreabă:

Bună seara! Vin cu o întrebare mai delicata la voi și îmi e frica maxim.Mereu la scoala ma țin sa nu fac treaba mare. Ajung acasă și ma chinui și strang și asa și ma doare pana scot ceva.Acum...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
corinalotte2
în 11 Februarie | corinalotte2 întreabă:

Bună ziua! Mă poate îndruma cineva către un ONG serios, care m-ar putea ajuta cu plata unor operații la mâna?

5
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 11 Februarie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Deci numai un singur site este care e cu retete de colon iritabil dar si acolo sunt numai cateva retete iar asa fara retete eu chiar nu pot sa fac sa mananc zilnic numai mancaruri din astea... Atunci ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mirunasavu346
în 11 Februarie | Mirunasavu346 întreabă:

Bunăă am venit sa va cer o părere poate la unii s- a mai intamplat deci de vineri ma doare burta in grozitor si efectiv cand stau pe spate si ma apas simt ca si cum ar fi niste batai de inima..eu am...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Elelena65
în 11 Februarie | Elelena65 întreabă:

Mi am sucit gatul și ma doare destul de tare în partea stânga a gatului dar ma doare și cu cap cu tot. Este normal să mă doară și partea stânga a capului de la asta?

7
Răspunde Raportează
ruxandraioana17
în 11 Februarie | ruxandraioana17 întreabă:

Bună! De ceva timp mă confrunt cu niste probleme ceva mai serioase. Acum câțiva ani eram foarte extrovertita, aveam multi oameni cărora le plăcea compania mea, eram foarte îndrăzneață, n ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Alexandru7890
în 11 Februarie | Alexandru7890 întreabă:

Salutari.Revin cu o întrebare pentru voi mi am scapat cerave gel de curățare blemish control cleanser în ochi.Mi am bagat efectiv tot degetu în ochi mi- a alunecat.Mi am dat cu apa m- am șters de...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 11 Februarie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Cum trebuie sa fie o supa sau o ciorba ca sa ajute in caz de colon iritabil? Sau nu conteaza cum e? Numai sa nu fie nimic iute in ea?

24
Răspunde Raportează
Ganea_Marian-Dumitru_1972
în 11 Februarie | Ganea_Marian-Dumitru_1972 întreabă:

Am cumpărat o sticlă de ulei de măsline extravirgin, de 250 ml. și am pus- o pe hol. Când m- am uitat la ea, după vreo 2 zile, avea în interior ceva albicios asemănător cu gheața. Pe hol...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
George3213213
în 10 Februarie | George3213213 întreabă:

Salut, nu am sa ma intind mult cu povestea pentru ca nu vreau sa va fur din timpul vostru. "Sufar" de aproape 5 ani niste simptome foarte deranjante pentru mine cum ar fi: o pseudo presiune in partea ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
David112A
în 10 Februarie | David112A întreabă:

Salut TPU, am o intrebare. Am febra de 39 si e bine sa dorm acoperit bine, gen infofolit sa pot transpira sau mai subtire imbracat cu o patura? Mama mi- a zis sa fiu bine infofolit cu sosete sa transpir,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Andrei5001737
în 10 Februarie | Andrei5001737 întreabă:

Bebe de 6 luni, când plânge îi apar niște pete roși pe frunte, care ar putea fi cauza? După ce se liniștește îi dispar încet

3
Răspunde Raportează
Bmwofficial
în 10 Februarie | Bmwofficial întreabă:

Ce sa fac sa mă doară gatul? Vreau foarte repede răspuns și nu răspunsuri de genul de ce? Nu e bine! Vreau va rog răspunsuri cat mai repede vreau să mă doară in gat ft tare

7
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 10 Februarie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Deci eu acum daca am colon iritabil numai ce nu am voie sa mananc? Si din ce nu am voie nici asa daca mananc mai putin nu e bine? Sau daca fac asa nu ma afecteaza?

14
Răspunde Raportează
Iamalina
în 10 Februarie | Iamalina întreabă:

Tușesc sec, am un mucus în gat de vreo 3 săptămâni iar când arunc afara, arunc în cantitate destul de mare. Oare ce ar putea fi?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Februarie |

Sunt racit si tusesc destul de mult. Am fost la consult si plamanii sunt ok, doar ca atunci cand am nasul infundat si trag mai tare ma dor putin coastele si uneori ma dor din senin in stanga jos sau dreapta,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Zabeat666
în 10 Februarie | Zabeat666 întreabă:

Buna ziua, problema este următoarea. Dețin 2 cipuri pe timpan, chiar în partea stângă am un hematom din partea fostei mele. Am vizitat 8 spitale în Ploiesti ORL etc dar tot aud sunete de aparat...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
NadyPorahy
în 10 Februarie | NadyPorahy întreabă:

Bună! Știți vreo curea pentru abdomen care te face să transpiri mult chiar dacă nu faci sport, ci doar mergi și care ajută la modelarea taliei și la slăbit? Mulțumesc!

7
Răspunde Raportează
IonutCiobanescu
în 10 Februarie | IonutCiobanescu întreabă:

Vă salut! Am o problema ce persista de foarte multi ani, mănânc foarte mult, pot manca și două meniuri de MC donalds și tot nu mă îngraș, problema e că cum am terminat de mâncat mă ia nevoia...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
alexandrubt13
în 10 Februarie | alexandrubt13 întreabă:

Buna, pentru cine a cumparat ce pareri aveti de cardiform un supliment naturist scadere tensiune, dar pareri nu la bagatori in seama ci persoane care au luat aceste suplimente, e ca o parere, la cate...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 10 Februarie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Daca am colonul iritabil am voie sa beau cafea?

9
Răspunde Raportează
Curiosul999
în 10 Februarie | Curiosul999 întreabă:

Va salut, am o mare dilema, deci este adevărat că dacă donati sânge primești 500 lei? De ce eu când aud de sânge sau când mă gândesc mă dor încheieturile și mă simt că și cum aș fi înțepat...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Nadin15
în 9 Februarie | Nadin15 întreabă:

A mai avut cineva episoade de plans din senin? Doar stai in pat, incep să- ți curga lacrimile si după aceea te ia cu plans 5- 10 min si se termină tot așa brusc cum a inceput. Ce poarte insemna ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ion2372nn
în 9 Februarie | Ion2372nn întreabă:

Salutare, simt pe partea stanga asa pe gat ca niste mucozitati nu stiu sa va zic parca le am in gat si nu le pot expectora si am un miros la înghițire neplăcut prima data am crezut ca este de la maseaua...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
emaaaleman
în 9 Februarie | emaaaleman întreabă:

Bună! Vreau să mă las de fumat, nu vreau răspunsuri cu doar nu mai fuma sau etc dar chiar nu știu ce să fac. Fumez constant din vara 2024 și chiar îmi doresc să mă las în ultimul timp. Chiar...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
linarkfts
în 9 Februarie | linarkfts întreabă:

Bună! De ce cand mă spal pe dinti și folosec apoi apa de gura imi vine să vomit de la ea? Știți vreo apa de gura de la care să nu-mi vina să vomit? Niste recomandari dacă se poate! Va rog!

8
Răspunde Raportează
Anonim212244
în 9 Februarie | Anonim212244 întreabă:

OFER FUNDA. Acum 2 ani am terminat liceul și am decis sa plec la munca în străinătate cu tata, totul bine însă am fost stresat prima data când am plecat, pentru ca eram atașat mai mult de mama...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
cxy15
în 9 Februarie | cxy15 întreabă:

Salut! Am aproape 16 ani și am fost diagnosticat de astigmatism. La control am avut rezultatele la dioptrii de - 0, 75 la ochiul stâng și - 0, 50 la ochiul drept, doamna doctor a considerat ca aceste...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
PopescuPaulAlexandru
în 9 Februarie | PopescuPaulAlexandru întreabă:

Cunoaște cineva o clinică se acupunctură cu program de după amiaza unde în București sau în Ilfov? Vă rog frumos să îmi spuneți! Mulțumesc

2
Răspunde Raportează
FurduiNelu
în 9 Februarie | FurduiNelu întreabă:

Buna ziua, folosesc minoxicapil doar de câteva zile (alopecie areata).Mă interesează dacă are efecte și în cât timp?

1
Răspunde Raportează
Matei122133
în 9 Februarie | Matei122133 întreabă:

Care om credeți că este cel mai înalt din lume?

4
Răspunde Raportează
Elelena65
în 9 Februarie | Elelena65 întreabă:

Folosesc crema baneocin de o luna pentru o infecție la degetul de la picior și nu mi-a trecut infectia. Poate să îmi facă rău dacă o folosesc în continuare?

16
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 9 Februarie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Daca de la colonul iritat devin afectate si caile biliare atunci se poate ca din cauza asta sa am roseata la capul penisului? Sau nu are treaba si e vorba de cu totul altceva ca am roseata la capul...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
georgianachitulescumarianapetrescu
în 9 Februarie | georgianachitulescumarianapetrescu întreabă:

Anul acesta s-a dat olm si am luat o nota extrem de mica(normal iau mult mai mult) si nu stiu cum sa le zic parintilor. Acestia se asteptau la mult mai mult.

6
Răspunde Raportează
alexandrubt13
în 9 Februarie | alexandrubt13 întreabă:

Buna, pentru cine a cumparat ce pareri aveti de cardiform un supliment naturist dar pareri nu la bagatori in seama ci persoane care au luat aceste suplimente, la cate smecherii sunt in tara asta de multe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Februarie |

Bună! Revin din nou aici. Am fost la medic, mi s- au cerut o serie de analize hormonale la menstruatie, mai exact: recoltare FSH, LH, estrogen, DHEAS, prolactina, testosteron, Freet 4, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Lolkkk
în 9 Februarie | Lolkkk întreabă:

Va rog, vreau și eu un sfat, mama se supăra pe mine ca n- o las să îmi stoarcă coșurile, dar eu ca baiat nu trebuie sa le storc ca se fac altele și ea îmi zice ca scoate puroiul ala când stoarce...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DEnis4151616
în 9 Februarie | DEnis4151616 întreabă:

Buna,acum o saptamana am fost operat de torsiune la 180 de grade la testicolul drept, mi-a zis ca n-am voie o luna sa fac sport, dar sala nu pot face? Adica ma refer brate

4
Răspunde Raportează
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • angel6lust
    trimisă pe 22 Octombrie

angel6lust întreabă:

Merită să crești un copil în ziua de astăzi? Cât de greu este comparat cu deceniile trecute? Mi se pare că pe cât trec anii, pe atât de greu este să crești un copil. Acum, de exemplu mi...? (mai mult)
    33 răspunsuri
  • Sawarekh
    trimisă pe 22 Octombrie

Sawarekh întreabă:

Va salut, vin si eu cu o intrebare probabil nerealista insa cu un deziderat foarte mare. Imi doresc sa plec din Romania...mi s- a dus viata si nu mai vad nici o perspectiva de viitor, salariile sunt...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 11 ore

Ion1989 întreabă:

Sunt niste bani falsi care arata exact ca banii reali nicio diferenta, daca platesti cu ei pe la piete, la magazine sau persoane fizice, poti fi prins?
    20 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă pe 22 Octombrie

Ion1989 întreabă:

Am cumparat o camera de supraveghere cu panou solar si am tinut- o cateva ore afara conectata la panoul solar si nu merge nu stiu ce are, cand scanez camera cu cod qr prin aplicatie imi detecteaza camera...? (mai mult)
    17 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.149
  • Întrebări: 3.952.288
  • Răspunsuri: 17.648.731
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 26 minute
Ce zici de un quiz?
Tu stii?

Tu stii?

Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?

Start quiz
Categorii
  • 651.961 Adolescenţi
  • 55.552 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.748 Auto & Moto
  • 144.223 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.022 Carieră
  • 20.330 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.001 Conversaţii