Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 22 Septembrie 2025 sunt:
Hei, TPU, vorbeam cu o amică de naștere și copii și mi- a zis că și chiar dacă la început ar părea totul favorabil ca să naști natural, nu se știe ce va fi pe parcurs și deci tot rămâi...? (mai mult)
Am stat cu capul aplecat câteva minute și cu mâna stânga intr- o poziție incomoda, și după a început să mă doară rău gatul în partea stânga și mâna stânga. Simțeam ca și cum m- ar ține...? (mai mult)
Am o problema legat de penisul meu Inainte statea drept perfect, iar de cateva zile am observat o mica curbura pe partea stanga a penisului. Cand este sculata imi sta ridicata, dar nu mai sta drept...? (mai mult)
Hei, TPU, mai sunt oameni pe aici care iau Serlift/Sertralină? Cum vă simțiți cu ea? Are efect pe depresie și anxietate, dar mai ales pe mâncatul compulsiv? Am citit pe prospect și zicea că...? (mai mult)
Cam cat costa o operatie de rinoplastie in Romania? Si de la ce varsta e indicat sa o faci?
Salut! Am burta mare de parca sunt gravida, greutatea mea este una buna, am fost la medic si a zis ca nu e nimic grav si nu, nu sunt însărcinată. ce sa am?
De ce daca stau foarte mult timp degeaba si nu mi se intampla nimic, ma plictisesc si incep sa innebunesc?
Bună ziua această întrebare este mai delicată dar cam de o săptămână am observat o umflătură bubiță care a devenit deranjantă în vagin mai exact pe partea dreaptă a labilei vreau să știu...? (mai mult)
Există vreo metodă de a altera papilele gustative?! Ce sunt până la urmă papilele gustative? Nu din cauza lor mâncăm până la urmă? Și dacă la Biblie spune că "mai bine să- ți tai partea...? (mai mult)
Buna seara! De curand mi am spart capul in zona fruntii, acum 5 zile mi- am scos firele. Doresc cateva sfaturi, eu inca mai am crusta acolo, nu stiu ce sa fac, daca sa o dau jos, cand va cadea, daca...? (mai mult)
A născut cineva la Regina Maria? E posibil să nu ai dreptul là vizite dacă ești internata in pre travaliu? Nu vorbim de travaliu, internata doar.
Fetelor, vi s- a întâmplat vreodată că după ce ati fost foarte agitate, sau speriate, rănite, sa aveți o senzație neplăcută în zona intimă? Un fel de strângere de mușchi, și senzații...? (mai mult)
Cum să îmi revin mai ușor, când sunt foarte tristă? Ce mă poate ajuta?
Salutare! Îmi puteți spune ce metode aș putea să mai încerc să înghit pastile (capsule)? Eu de fel nu pot să înghit deloc pastile, nici unele foarte mici… Când eram mică, mama îmi dădea...? (mai mult)
Salut, spuneți-mi si mie o stomatologie ieftină si buna in Craiova, unde ma duc de obicei au triplat prețurile, am nevoie neapărat. Multumesc
Când m- am așezat pe bancă în parc, am dat cu mâna pe bancă să o curăț de praf și nu știu în ce m- am zgâriat cand am șters banca. Mi- a dat puțin sangele și se vede ca o zgârietură ...? (mai mult)
Când sunt nervos am observat că încep să alerg fără să îmi dau seama. Oare de ce?
A mai patit cineva sa ii cada coroana de la o masea? (de mai multe ori) Mie mi- a cazut de 2 ori cand mi- a pus- o, iar acum dupa 6 luni a cazut iarasi. E ceva gresit cu dentistul meu? Cam cat m- ar ...? (mai mult)
Buna- ziua, am și eu o problemă, mă confrunt de 2 ani cu o insomnie puternică, am incercat tot chiar și religios și nu a funcționat nimic. Cum as putea combate oboseala și epuizarea excesivă...? (mai mult)
De ani de zile un om tot se stresa, se ataca de la orice si daca pierdea ceva, de la orice se stresa si sa imbolnavit cu inima si pe la vreo 70 de ani, era luna decembrie, iarna, frig, ger si a mers...? (mai mult)
De ce mă afectează așa mult când cineva ridică vocea la mine? Mai mă deranjează și cerșetorii care îmi cer bani. Nu mă deranjează că îmi cer bani, ci că mă scot din universul meu. Cum...? (mai mult)
Salut, am o problema la par, mi s- a uscat/deteriorat partea din fata, zona fruntii mai exact bretonul, nu se mai leaga firele intre ele, este uscat si nici nu se mai onduleaza. Am incercat o masca...? (mai mult)
E normal ca partenerul meu să nu mă iubească doar din faptul că m-am îngrășat? (nu exagerat).
Dacă nu vreau să îmi fac prieteni, o iubită și nu vreau să îmi încep viața sexuală, înseamnă că nu îmi funcționează creierul cum trebuie? Eu așa cred.
Hello. Sunt Beatrice, am 20 de ani si am renunțat la facultatea de medicina. In ultima vreme am trecut printr- o perioada naspa deoarece am căzut pe scări, am stat in coma câteva luni bune, iar ...? (mai mult)
Am o fetiță de 3 ani și 6 luni și e un pic răcită! E ok să meargă la piscină?
Bună, deci am o problemă să zic așa cu mâncarea. Acum câteva zile am mâncat un sandwich și când am ajuns la ultimele guri l- am scuipat, efectiv nu puteam să mai îl mai înghit și în general...? (mai mult)
După ce ai mers mult prin soare, pe o zi foarte caniculară, cat de periculos este pentru ficat sau inima daca bei o sticla de suc acidulat dupa multe ore in care nu ai mai baut apa deloc iar gura...? (mai mult)
Salut, dupa 1 an jumate de operatie de chist pilonidal ( o infectie cu adevarat mare ), una din fese a ramas mai plata, e vorba de aceea unde a si ajuns cicatricea. Cum pot rezolva sa echilibrez ...? (mai mult)
Voi ați observat ca multi oameni de ceva timp au momente când îi apuca tusea seaca? Oare sa fie poluarea tot mai frecventa de vina?
Sunt foarte speriata. În dimineața asta am descoperit ca am ceva la axila si nu inteleg ce poate fi. Ori un ganglion/nodul, ceea ce este foarte grav deoarece poate fi cancer la san si ma sperie ingrozitor(...? (mai mult)
Bună. Mă doare de ieri încontinuu în partea stângă la mijloc, dar nu chiar la mijloc, puțin mai sus așa pe linia burtii, ce poate fi?
Vă salut! De câteva zile, mi- a apărut în spatele limbii, chiar pe țesut, ceva ca o bucățică de carne crescută, prima dată am crezut ca este o aftă, dar din câte știu eu, aftă trebuie...? (mai mult)
Din experiența dvs., medicii de familie din policlinicile private lucrează cu CAS, sau tot contra cost? Dacă trebuie să plătești, care mai e rostul lor, din moment ce contra cost te poți duce...? (mai mult)
Aveti idee daca dupa 1 an jumate de la operatie, daca ma mai dau cu crema cicatrizanta cum ar fi Strataderm, ma mai ajuta la estomparea cicatricei? La mine in unele zone inca e rosie, adica nu este...? (mai mult)
Sunt unii conservatori care își doresc interzicerea totala a majorității vaccinurilor! Vaccinurile au salvat milioane de vieți, de ce și-ar dori interzicerea lor?
Salut TPU! Am 19 ani şi sunt băiat. Vreau să renunț la autostimulare din cauză că am aflat că autostimularea are efecte negative şi chiar e dăunătoare (dopamină multă pentru puțin efort şi...? (mai mult)
Mi-a întârziat menstruația cinci zile și mă îngrijorează deoarece am dureri abdominale și mai am și un nodul la sân și mă gândesc să nu aibă legătură. Trebuie să îmi fac griji?
Pizza, kebab, hamburger, shaorma, toate mancarurile, meniurile alea care le vezi pe la chioscuri, nu este sanatos sa mananci asa ceva nu? Cu ce te poate afecta? Zicea undeva ca daca mananci prea ...? (mai mult)
Hello, sper că sunteți bine. Am și eu o mica întrebare. Daca știți din întrebările mele recente, una dintre ele a fost cu lovitura unghiei.Ei bine, timpul a trecut și unghia mea s- ar innegrit.Am...? (mai mult)
Cartofii prăjiți se strică dacă nu ii bag în frigider? Nu i-aș băga în frigider ca să nu se întărească după
Bună ziua! Dacă există aici și medici de specialitate sau persoane care s- au confruntat cu problema aceasta, știți vreo soluție pentru e- coli sau paraziți intestinali? Am găsit pe net o mulțime...? (mai mult)
Ce se poate intampla cel mai rau daca mananci ceva cu mucegai? Exemplu: paine
Îmi vine să bat oameni. Iau Xanax, Olanzapină și Depakine. Poate fi de la ele?
Daca primesti foarte multe mesaje online in care esti, jignit, injurat, amenintat cu bataia cu moartea, astea te pot afecta emotional, psihic cu timpul? Te sinucizi din cauza mesajelor?
La 21 de ani e normal sa am bătăi neregulate ale inimii care nu mai trec? Nu am cum sa ajung la doctor! Vreau sa imi dispară singure fără să merg la doctor!
Cum iti poti da seama ca vei avea amenoree mai devreme de lipsa menstruatiei?
Buna seara, ciclul meu este in jur de 34- 35 de zile iar recent am avut ciclu de 40 urmat de doua normale, iar acum imi astept menstruatia fiind la a 41 de zi. De 2 ani aproape am pronit de la o greutate...? (mai mult)
Bună dimineata Sunt un băiat am 16 ani pacient al domnului doctor Silviu Donțu, diagnosticat acum o lună cu scolioză toracală de 14° și lombară de 21°. De aproximativ o lună fac zilnic...? (mai mult)
Am fost la neurolog acum câteva luni și mi s- a spus că sunt sănătos, fără probleme. Actele au rămas la medicul de familie și le- a folosit pentru avizul de angajare. Dacă mă angajez din nou...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
biancaeba întreabă:
danpopa777 întreabă:
lpavel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!