TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sănătate

Sănătate

• 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Ion1989
în 23 August | Ion1989 întreabă:

In ziua de azi inca sunt oameni nascuti in 1930, mai sunt nascuti si inainte de 1920 dar mai rar sunt, de ce nimeni de pe pamantul asta nu a reusit sa traiasca 120 de ani? Dintre toti nimeni nu a ajuns...? (mai mult)

21
Răspunde Raportează
Esther100
în 23 August | Esther100 întreabă:

Cum pot să îmi păstrez liniște sufletească și dacă îs furtuni în jurul meu? Sunt sensibilă și am fost rănită de multe ori, dar decat sa devin rece sau pasivă, mai mult m- au sensibilizat....? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Al3xandra95
în 23 August | Al3xandra95 întreabă:

Hei, TPU, vorbeam cu o amică de naștere și copii și mi- a zis că și chiar dacă la început ar părea totul favorabil ca să naști natural, nu se știe ce va fi pe parcurs și deci tot rămâi...? (mai mult)

21
Răspunde Raportează
Elelena65
în 22 August | Elelena65 întreabă:

Am stat cu capul aplecat câteva minute și cu mâna stânga intr- o poziție incomoda, și după a început să mă doară rău gatul în partea stânga și mâna stânga. Simțeam ca și cum m- ar ține...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonim6867344
în 22 August | Anonim6867344 întreabă:

Am o problema legat de penisul meu Inainte statea drept perfect, iar de cateva zile am observat o mica curbura pe partea stanga a penisului. Cand este sculata imi sta ridicata, dar nu mai sta drept...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Al3xandra95
în 22 August | Al3xandra95 întreabă:

Hei, TPU, mai sunt oameni pe aici care iau Serlift/Sertralină? Cum vă simțiți cu ea? Are efect pe depresie și anxietate, dar mai ales pe mâncatul compulsiv? Am citit pe prospect și zicea că...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
giuliaaaV
în 22 August | giuliaaaV întreabă:

Cam cat costa o operatie de rinoplastie in Romania? Si de la ce varsta e indicat sa o faci?

6
Răspunde Raportează
Beatrice011
în 21 August | Beatrice011 întreabă:

Salut! Am burta mare de parca sunt gravida, greutatea mea este una buna, am fost la medic si a zis ca nu e nimic grav si nu, nu sunt însărcinată. ce sa am?

13
Răspunde Raportează
Ion1989
în 21 August | Ion1989 întreabă:

De ce daca stau foarte mult timp degeaba si nu mi se intampla nimic, ma plictisesc si incep sa innebunesc?

8
Răspunde Raportează
Anonimazdt
în 21 August | Anonimazdt întreabă:

Bună ziua această întrebare este mai delicată dar cam de o săptămână am observat o umflătură bubiță care a devenit deranjantă în vagin mai exact pe partea dreaptă a labilei vreau să știu...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Al3xandra95
în 21 August | Al3xandra95 întreabă:

Există vreo metodă de a altera papilele gustative?! Ce sunt până la urmă papilele gustative? Nu din cauza lor mâncăm până la urmă? Și dacă la Biblie spune că "mai bine să- ți tai partea...? (mai mult)

21
Răspunde Raportează
Iulian3038
în 21 August | Iulian3038 întreabă:

Buna seara! De curand mi am spart capul in zona fruntii, acum 5 zile mi- am scos firele. Doresc cateva sfaturi, eu inca mai am crusta acolo, nu stiu ce sa fac, daca sa o dau jos, cand va cadea, daca...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 August |

A născut cineva la Regina Maria? E posibil să nu ai dreptul là vizite dacă ești internata in pre travaliu? Nu vorbim de travaliu, internata doar.

10
Răspunde Raportează
Esther100
în 20 August | Esther100 întreabă:

Fetelor, vi s- a întâmplat vreodată că după ce ati fost foarte agitate, sau speriate, rănite, sa aveți o senzație neplăcută în zona intimă? Un fel de strângere de mușchi, și senzații...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Esther100
în 20 August | Esther100 întreabă:

Cum să îmi revin mai ușor, când sunt foarte tristă? Ce mă poate ajuta?

14
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 19 August | newaccountbye întreabă:

Salutare! Îmi puteți spune ce metode aș putea să mai încerc să înghit pastile (capsule)? Eu de fel nu pot să înghit deloc pastile, nici unele foarte mici… Când eram mică, mama îmi dădea...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
AnonimXnX
în 19 August | AnonimXnX întreabă:

Salut, spuneți-mi si mie o stomatologie ieftină si buna in Craiova, unde ma duc de obicei au triplat prețurile, am nevoie neapărat. Multumesc

5
Răspunde Raportează
Elelena65
Întrebare recomandată în 19 August | Elelena65 întreabă:

Când m- am așezat pe bancă în parc, am dat cu mâna pe bancă să o curăț de praf și nu știu în ce m- am zgâriat cand am șters banca. Mi- a dat puțin sangele și se vede ca o zgârietură ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 August |

Când sunt nervos am observat că încep să alerg fără să îmi dau seama. Oare de ce?

9
Răspunde Raportează
ShREKT
în 19 August | ShREKT întreabă:

A mai patit cineva sa ii cada coroana de la o masea? (de mai multe ori) Mie mi- a cazut de 2 ori cand mi- a pus- o, iar acum dupa 6 luni a cazut iarasi. E ceva gresit cu dentistul meu? Cam cat m- ar ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
FoteaCristian
în 18 August | FoteaCristian întreabă:

Buna- ziua, am și eu o problemă, mă confrunt de 2 ani cu o insomnie puternică, am incercat tot chiar și religios și nu a funcționat nimic. Cum as putea combate oboseala și epuizarea excesivă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ion1989
în 18 August | Ion1989 întreabă:

De ani de zile un om tot se stresa, se ataca de la orice si daca pierdea ceva, de la orice se stresa si sa imbolnavit cu inima si pe la vreo 70 de ani, era luna decembrie, iarna, frig, ger si a mers...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 August |

De ce mă afectează așa mult când cineva ridică vocea la mine? Mai mă deranjează și cerșetorii care îmi cer bani. Nu mă deranjează că îmi cer bani, ci că mă scot din universul meu. Cum...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Tzigaret
în 18 August | Tzigaret întreabă:

Salut, am o problema la par, mi s- a uscat/deteriorat partea din fata, zona fruntii mai exact bretonul, nu se mai leaga firele intre ele, este uscat si nici nu se mai onduleaza. Am incercat o masca...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Esther100
în 17 August | Esther100 întreabă:

E normal ca partenerul meu să nu mă iubească doar din faptul că m-am îngrășat? (nu exagerat).

14
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 August |

Dacă nu vreau să îmi fac prieteni, o iubită și nu vreau să îmi încep viața sexuală, înseamnă că nu îmi funcționează creierul cum trebuie? Eu așa cred.

21
Răspunde Raportează
Beatrice011
în 17 August | Beatrice011 întreabă:

Hello. Sunt Beatrice, am 20 de ani si am renunțat la facultatea de medicina. In ultima vreme am trecut printr- o perioada naspa deoarece am căzut pe scări, am stat in coma câteva luni bune, iar ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Bebelusa80
în 17 August | Bebelusa80 întreabă:

Am o fetiță de 3 ani și 6 luni și e un pic răcită! E ok să meargă la piscină?

2
Răspunde Raportează
emaaaleman
în 17 August | emaaaleman întreabă:

Bună, deci am o problemă să zic așa cu mâncarea. Acum câteva zile am mâncat un sandwich și când am ajuns la ultimele guri l- am scuipat, efectiv nu puteam să mai îl mai înghit și în general...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
tonyc7
în 16 August | tonyc7 întreabă:

După ce ai mers mult prin soare, pe o zi foarte caniculară, cat de periculos este pentru ficat sau inima daca bei o sticla de suc acidulat dupa multe ore in care nu ai mai baut apa deloc iar gura...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Sawarekh
în 16 August | Sawarekh întreabă:

Salut, dupa 1 an jumate de operatie de chist pilonidal ( o infectie cu adevarat mare ), una din fese a ramas mai plata, e vorba de aceea unde a si ajuns cicatricea. Cum pot rezolva sa echilibrez ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 16 August | LisaJulie întreabă:

Voi ați observat ca multi oameni de ceva timp au momente când îi apuca tusea seaca? Oare sa fie poluarea tot mai frecventa de vina?

4
Răspunde Raportează
User108473819293
în 15 August | User108473819293 întreabă:

Sunt foarte speriata. În dimineața asta am descoperit ca am ceva la axila si nu inteleg ce poate fi. Ori un ganglion/nodul, ceea ce este foarte grav deoarece poate fi cancer la san si ma sperie ingrozitor(...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anoooonimm77
în 15 August | anoooonimm77 întreabă:

Bună. Mă doare de ieri încontinuu în partea stângă la mijloc, dar nu chiar la mijloc, puțin mai sus așa pe linia burtii, ce poate fi?

8
Răspunde Raportează
Bbbb201
în 14 August | Bbbb201 întreabă:

Vă salut! De câteva zile, mi- a apărut în spatele limbii, chiar pe țesut, ceva ca o bucățică de carne crescută, prima dată am crezut ca este o aftă, dar din câte știu eu, aftă trebuie...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
TheGentleman
în 14 August | TheGentleman întreabă:

Din experiența dvs., medicii de familie din policlinicile private lucrează cu CAS, sau tot contra cost? Dacă trebuie să plătești, care mai e rostul lor, din moment ce contra cost te poți duce...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Sawarekh
în 13 August | Sawarekh întreabă:

Aveti idee daca dupa 1 an jumate de la operatie, daca ma mai dau cu crema cicatrizanta cum ar fi Strataderm, ma mai ajuta la estomparea cicatricei? La mine in unele zone inca e rosie, adica nu este...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
GamingSoloInRetea
în 13 August | GamingSoloInRetea întreabă:

Sunt unii conservatori care își doresc interzicerea totala a majorității vaccinurilor! Vaccinurile au salvat milioane de vieți, de ce și-ar dori interzicerea lor?

3
Răspunde Raportează
SkyKyngDrop2
în 13 August | SkyKyngDrop2 întreabă:

Salut TPU! Am 19 ani şi sunt băiat. Vreau să renunț la autostimulare din cauză că am aflat că autostimularea are efecte negative şi chiar e dăunătoare (dopamină multă pentru puțin efort şi...? (mai mult)

28
Răspunde Raportează
Elelena65
în 13 August | Elelena65 întreabă:

Mi-a întârziat menstruația cinci zile și mă îngrijorează deoarece am dureri abdominale și mai am și un nodul la sân și mă gândesc să nu aibă legătură. Trebuie să îmi fac griji?

2
Răspunde Raportează
Ion1989
în 13 August | Ion1989 întreabă:

Pizza, kebab, hamburger, shaorma, toate mancarurile, meniurile alea care le vezi pe la chioscuri, nu este sanatos sa mananci asa ceva nu? Cu ce te poate afecta? Zicea undeva ca daca mananci prea ...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
Bianca1203
în 13 August | Bianca1203 întreabă:

Hello, sper că sunteți bine. Am și eu o mica întrebare. Daca știți din întrebările mele recente, una dintre ele a fost cu lovitura unghiei.Ei bine, timpul a trecut și unghia mea s- ar innegrit.Am...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Elelena65
în 13 August | Elelena65 întreabă:

Cartofii prăjiți se strică dacă nu ii bag în frigider? Nu i-aș băga în frigider ca să nu se întărească după

1
Răspunde Raportează
AnnaEM
în 12 August | AnnaEM întreabă:

Bună ziua! Dacă există aici și medici de specialitate sau persoane care s- au confruntat cu problema aceasta, știți vreo soluție pentru e- coli sau paraziți intestinali? Am găsit pe net o mulțime...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 11 August | VulpeaDinUmbra întreabă:

Ce se poate intampla cel mai rau daca mananci ceva cu mucegai? Exemplu: paine

28
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 August |

Îmi vine să bat oameni. Iau Xanax, Olanzapină și Depakine. Poate fi de la ele?

6
Răspunde Raportează
Ion1989
în 10 August | Ion1989 întreabă:

Daca primesti foarte multe mesaje online in care esti, jignit, injurat, amenintat cu bataia cu moartea, astea te pot afecta emotional, psihic cu timpul? Te sinucizi din cauza mesajelor?

14
Răspunde Raportează
___Enzo
în 10 August | ___Enzo întreabă:

La 21 de ani e normal sa am bătăi neregulate ale inimii care nu mai trec? Nu am cum sa ajung la doctor! Vreau sa imi dispară singure fără să merg la doctor!

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 August |

Cum iti poti da seama ca vei avea amenoree mai devreme de lipsa menstruatiei?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 August |

Buna seara, ciclul meu este in jur de 34- 35 de zile iar recent am avut ciclu de 40 urmat de doua normale, iar acum imi astept menstruatia fiind la a 41 de zi. De 2 ani aproape am pronit de la o greutate...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Mirela82
    trimisă pe 1 Noiembrie

Mirela82 întreabă:

Bun? ziua. Sunt terorizata abuzata psihic ?i fizic de ani buni de zile de ni?te persoane pe care le am v?zut de 3 ori n viata mea. Ma urm?resc oriunde m as duce ( att n ?ar? ct ?i n...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 23 ore

Ion1989 întreabă:

Nu stiu daca exista asa ceva, exista vreo usa cu telecomanda sau care sa o poti deschide/inchide de la distanta folosind o aplicatie de pe telefon? Folosind o aplicatie de pe telefon sa poti inchide/deschide...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • farcry444
    trimisă acum 19 ore

farcry444 întreabă:

Ce serial crede?i c? e cel mai bun din toate timpurile? F?r? explica?ii, doar numele!
    11 răspunsuri
  • jumpii
    trimisă pe 1 Noiembrie

jumpii întreabă:

Salut! Sunt speriat. Gazul metan nears complet si acumulat in incaperi poate sa se mai aprinda si sa explodeze ca si gazul metan? Sau sa ne intoxicam cu el? Avem un vecin care crede ca face economie...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.398
  • Întrebări: 3.952.637
  • Răspunsuri: 17.650.891
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Curiozitati despre fructe

Curiozitati despre fructe

Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...

Start quiz
Categorii
  • 651.987 Adolescenţi
  • 55.562 Afaceri & Financiar
  • 22.867 Artă şi Cultură
  • 72.773 Auto & Moto
  • 144.229 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.034 Carieră
  • 20.339 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.063 Conversaţii