anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A facut cineva "biorezonanta "? stiu in ce consta, ma intereseaza daca rezultatele s-au dovedit a fi corecte.
Am gasit doua link-uri pe net la un forum, va trimit si voua ca sa vedeti de curiozitate cum arata un rezultat.
http://forum.softpedia.com/index.php?act=attach&type=pos t&id=285140

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
soothe
| soothe a răspuns:

Personal mi se pare o chestie supra-evaluata. Este bazata pe principiul biofeedback-ului insa pretinde ca poate "gasi" si trata mult mai multe lucruri decat face. Pentru cei creduli, care nu stiu ce e ala un computer si cum lucreaza, pentru cei cu bani, sau pentru disperatii care vor sa isi cumpere putina speranta (nu conteaza cum) se potriveste foarte bine. Rezultatele nu se dovedesc mai corecte decat iti poate citi in palma sau in carti o ghicitoare incepatoare. Pacatul este ca multi medici folosesc echipamentul asta din dorinta de a face repede bani (pana se prinde lumea).

0 răspunsuri: