| Radandam a întrebat:

A folosit cineva Articomend? E bun?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Simpatic a răspuns:

Din comentariile citite pe net pare in regula, in schimb nu stiu de ce este atat de scumpa? mai sunt 100 de creme si unguente antireumatice, antinflamatoare care fac cam acelasi lucru.
Ce am folosit eu dealungul timpului si pot spune ca este ok, am sa incer sa dau si note subiectiv:
Diclofenac crema este un 6/10 ca si efect, este putin mai reusit decat diclofenac gel care lasa reziduri sa le zic asa.
Sindolor 7/10 este destul de bun, multi imi spuneau ca este recomandat si poti sa te dai seara, te imbraci gros si dimineata iti ia durerea cu mana, depinde despre ce durere vorbim, una cronica una acuta este o mica mare diferenta, cremele nu fac minuni unde sunt probleme grave ale articulatiilor.
Ghiara dr*cului 7-8/10 gel asta ar fi ca o varianta la produsul spus de tine, este mult mai bine la pret.
Am mai folosit si ceva de prin afara cam tot asa de nota 7/10.
Celadrin unguent la fel nota 7/10 ca si efect.
Inca n-am gasit acel produs de 10/10, dar creme miraculoase nu exista!
Daca este o febra musculara sau un popular jungi acesta da va trece cu oricare din aceste creme, daca este ceva o problema cu adevarat mai mult sau mai putin grava in care o articulatie este lezata este nevoie de medic, de tratament medicamentos, exista si suplimente care ajuta sau complementeaza un tratament dat de medic cuma ar fi roboflex, celadrin, movial plus. Alaturi de tratament de obicei se face si recuperare medicale kinetoterapie, fizioterapie etc