| andyxyw a întrebat:

Am 15 ani și am tras de fiare 3 luni. De două luni m-a luat o durere pe la mijlocul antebrațului mai ales când fac curls și când las greutatea jos. La început era ceva ușor nu durea tare dar acum doare dacă vreau să ridic și o sticlă de suc. Am stat repaus 7 zile și durerea e la fel. Ce să fac și dacă ați avut experiența de genul, mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| muritorderand a răspuns:

Iti trece in maxim o luna, insa iti recomand sa continui cu greutati mai mici(din cate tin eu minte si eu am patit la fel la inceput dar nu imi aduc aminte sa fi facut ceva despre asta) daca durerea nu este insuportabila continua cu kg pe care le faceai

| darrio2007 a răspuns:

Probabil tragi de fiare „după ureche".

| TimberWolf a răspuns:

Pai sunt mai multi factori: varsta fragila, nu esti inca complet dezvoltat, probabil nu executi exercitiile cum trebuie sau/si pui greutate prea mare pentru cat poti tu duce, pozitia nu e corecta, etc.
O sa treaca in cateva sapmanati sau 1-2 luni. La varsta ta ideal ar fi sa faci calistenice nu fiare.

| Lunaris14 a răspuns:

Fa cu greutăți mai mici pana se obișnuiește corpul cu transformările.

| mariuspinciuc a răspuns:

Stai să vezi când te va lua durerea de spate de nu te vei putea ridica din pat darămite să mai și mergi. Îți spun din proprie experiență. Prima dată verifică dacă nu ai făcut vreo luxație și asta o faci printr-o simplă radiografie (de obicei apare împreună cu o trosnitură aproape insesizabilă în timpul antrenamentului). Luxația trece foarte greu, în săptămâni, chiar luni însă de obicei vine și cu ceva vânătăi. Tot așa de bine s-ar putea să fi făcut o întindere pe la mușchi și tendoane. Și asta te ține mult în durere și se ameliorează cu creme de durere (au pe la farmacii, eu folosesc de la Ducfarm). Părerea mea este că ai ori una ori alta dar în nici un caz febră musculară. De ce a apărut? Păi cu siguranță nu încălzești îndeajuns musculatura și încheieturile înainte de a începe antrenamentul. Este știut faptul că dacă nu te încălzești înainte faci febră musculară, întinderi musculare sau luxații. E foarte bine și ce au spus colegii, poate te-ai aruncat din prima la greutăți mari (asta așa ca să impresionezi gagicile pe la sală). În concluzie, durerea va trece stai liniștit cu cremă sau fără însă în timp destul de îndelungat.

| Misteriosul333 a răspuns:

Fă pauză!