anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani si am un san mai mic decat celalalt iar diferenta este de un numar de sutien.Va creste la fel ca celalalt?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Corpul uman nu este simetric 100%, desi la prima vedere asa pare.

| campanario a răspuns:

Am 24 ani si am aceeasi problema. Sfatul meu e sa te duci la medic pana nu e prea tarziu pentru ca inca poti "repara " asta happy. Eu trebuie sa ajung la bisturiu pentru ai egala. Succes

| Xonia a răspuns:

Du-te la un doctor...

| zhady a răspuns:

Baga silicoane...

| larrii a răspuns:

Nu cred ca va creste... daca stai si te uiti mai bine, nici un ochi nu este egal cu celalalt. Nici o mana nu este egala cu cealalta. Nici un picior nu este la fel de mare ca celalalt. asa si sanii...si am si eu problema asta, dar nu este diferenta foarte mare.

| noname_1116 a răspuns:

Eu am 13 si am aceeasi problema big grin.

| JustLauren a răspuns:

Poi si eu am acceiasi problema...
dar de asemenea am citit intr-o revista ca pana la o anumita varsta sani cresc in mod diferit... iar cand nu vor mai creste vor fi la felwinking
dar ca sa fi linistita poti merge la doctor...