anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am înghițit niste praf de vată de sticlă in urmă cu 2 zile si mă dore o amigdală.
Ma înțeapă in gât când înghit. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salutare, daca vi s-a întâmplat.așa ceva, clatitiva gatul și gura cu multa apa și apoi beți un ceai fierbinte că sa alunece praful, sau dacă nu trece durerea, eu v-as recomanda să mergeți la un medic și să vă lecuiască el
Sper că v-am ajutat
Fundiță happy

| RxTx a răspuns (pentru anonim_4396):

Aveti prea multa incredere in felcerii ăștia dvs credeți ca daca este felcer medic vraci aveevre-o idee
Crederi ca stiinta si vrăjitoria medicina a evoluat atat de mult sa aiba leac la toate bolile

Sau macar cea mai mica idee ce s-ar putea face?

| anonim_4396 explică (pentru RxTx):

Clatitiva gatul cu apa și atât

| colosseum1337 a răspuns:

Neaparat o vizita la medic.

| RxTx a răspuns (pentru colosseum1337):

Si daca eu sunt medic?

| Justme12344321 a răspuns:

Mai bine ati merge la medic… pentru linistea dvs.

| RxTx a răspuns (pentru Justme12344321):

Am medici chirurgi neurologi paihiatri cu care fac grătare si beau din cand in cand si i-am întrebat pe toți si nici unul nu are nici o idee cum sa scoata praful de sticla tocat care sa înfipt in carne