Asigură-te că faci testul după cel puțin 2 săptămâni de la întârzierea menstruației. Pentru o eficiență mai crescută se fac 2 teste de sarcină la o săptămână distanță, deci după cele 2 săptămâni, faci testul, aștepți încă o săptămână și faci al doilea test, asta ar fi în săptămâna 3. Se face așa ca să dai timp să crească nivelul de progesteron pentru detectarea lui de către test.
Dar astăzi dimineață, am făcut unul nou! Dar de la o firma mult mai " ieftina " nu Clear Blue! Si mi-a ieșit o singura liniuța. De fapt și doctorul recomandă doar clear blue. Nu știu ce să mai cred. Dacă sunt sau nu! De ieri am crampe abdominale, am înțeles ca și asta e un simptom. De o săptămâna un gust de "metal" cum îl numesc ei.
Să te duci la medic.
Buna!
Daca testul l-ai facut asa cum scrie pe instructiuni nu ai de ce sa iti faci griji. Orice test facut se verifica in timpul precizat pe instructiuni. Ce e citit dupa, mai ales cu mult nu mai arata realitatea. Daca ai dubii legate de sarcina, poti incerca sa mai faci un test asa cum ti s-a zis, dupa 2 saptamani de la intarzieerea menstruatiei.
Succes!