| Mihaelammm a întrebat:

Am o întrebare! Am făcut un test de sarcină clear blue! A ieșit o liniuța. Apoi l-am lăsat într-un dulap, iar dimineață l-am găsit am zis să îl arunc. Și am observat o a două linie tot albastră dar foarte subțire. Nu este incolora. Este albastră!

Și nu știu ce să cred. Nu știu exact când a apărut liniuța. Eu am așteptat 5 min să zic apoi l-am pus in sertar pentru ca timpul de așteptare era 3 min.

Oare să fie o linie de evaporare? Dar nu este gri. Și este exact in mijloc exact unde ar trebui să fie a două linie! A mai patit cineva asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la ginecolog sa te consulte ar fi cel mai bine, ce varsta ai?

| Violleta2022 a răspuns:

Repeta testul cu unul nou cumparat!

| Frank51 a răspuns:

Asigură-te că faci testul după cel puțin 2 săptămâni de la întârzierea menstruației. Pentru o eficiență mai crescută se fac 2 teste de sarcină la o săptămână distanță, deci după cele 2 săptămâni, faci testul, aștepți încă o săptămână și faci al doilea test, asta ar fi în săptămâna 3. Se face așa ca să dai timp să crească nivelul de progesteron pentru detectarea lui de către test.

| angel6lust a răspuns:

Cred că ai rămas însărcinată. Felicitări!♡

| Mihaelammm explică (pentru angel6lust):

Dar astăzi dimineață, am făcut unul nou! Dar de la o firma mult mai " ieftina " nu Clear Blue! Si mi-a ieșit o singura liniuța. De fapt și doctorul recomandă doar clear blue. Nu știu ce să mai cred. Dacă sunt sau nu! De ieri am crampe abdominale, am înțeles ca și asta e un simptom. De o săptămâna un gust de "metal" cum îl numesc ei.

| angel6lust a răspuns (pentru Mihaelammm):

Să te duci la medic.

| vaninlina a răspuns:

Buna!

Daca testul l-ai facut asa cum scrie pe instructiuni nu ai de ce sa iti faci griji. Orice test facut se verifica in timpul precizat pe instructiuni. Ce e citit dupa, mai ales cu mult nu mai arata realitatea. Daca ai dubii legate de sarcina, poti incerca sa mai faci un test asa cum ti s-a zis, dupa 2 saptamani de la intarzieerea menstruatiei.

Succes!