| marioneta1991 a întrebat:

Am pierdut un pariu iar maine trebuie sa mananc 15 inghetate. Exista vreun risc? Pot face rosu in gat sau alte boli?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| scarlett_3443 a răspuns:

Pai ar fi bine sa faci ceva pauza intre ele. adica un minut doua si sa bei ceva calduros dar nu fierbinte ...si ar fi bine sa le mananci usor :d
Succes

27 răspunsuri:
| Maariiaa a răspuns:

Există foarte multe riscuri pentru că gâtul este sensibil și înghețata este rece, mai ales fiind 15.
Întotdeauna sănătatea este pe primul loc. Încetează cu pariurile pentru că aduc doar răul și nefericirea.
Este sfatul meu, răspunsul meu pentru binele sănătății tale.

Numai bine!

caramela
| caramela a răspuns:

Doamne ce copii fara judecata, pariurile va pun viata in pericol, iar voi va jucati cu viata voastra, ignora acest pariu, chiar daca asta ar insemna sa te certi cu grupul tau de amici...straight facestraight face

| mgtow a răspuns:

Poti face rosu in gat.

| MMihai a răspuns:

Există riscuri imense : Amigdalită, laringită, etc, deci 2-3 săptămâni bolnav + cufureală ( diaree )!
Dacă ai pus un asemenea pariu ești cam prost!
Da te salvez eu!
Cumpără repede o găleată de plastic de 5 l, pe care o speli f bine și 4-5 pâini f proaspete!
Pui cele 15 înghețate în găleata de plastic fără hârtie sau alt ambalaj,( în găleata de plastic, dacă sunt mari nu știu dacă încap toate 15 ) și le lași să se topească și să ajungă la temperatura mediului ambiental și le mănânci cu o lingură și cu pâine!
Dacă le mănânci cu pâine, se cheamă că le mănânci, că bănuiesc că pariul nu avea precizat explicit, că trebuie să le mănânci reci bocnă, le mănânci cu pâine și nu te îmbolnăvești!
Fără pâine, te strici la stomac, de la atâta dulce!
Mănânci o zeamă dulce cu lingura și cu pâine la temperatura camerei și nu te îmbolnăvești și nu bolești câteva săptămâni.
Dar să nu te atingi de porcăria din găleată, până ce nu a ajuns toată, la temperatura camerei, durează câteva ore bune, 5-6 ore pe puțin!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu numai rosu in gat ci si o diaree cu consecinte grave.

| mona a răspuns:

Exista riscu principal... dupa atata inghetata nu te vad bine[nu faci rosu in gat dar daca nu,, dai la rate,, nu cred ca in urmatorii ani mai vrei sa ai de a face cu inghetata]

| mdany a răspuns:

Da.Exista un risc sa faci rosu in gat, plus ca te mai si ingrasi.Pariul asta iti dauneaza.

| KaterinaPetrova a răspuns:

Iti baga cineva inghetata pe gat? doamne raised eyebrows eu cred ca ai ceva la capatanalaughing sau cel care te-a pus. daca nu vrei nu esti nevoit sa o facistraight facestraight facestraight face

daca trebuia sa te arunci in fantana te aruncai?:O

exista risc logic.straight face si nu numai o simpla racealastraight face si te ingrasitongue

deci stai cumintelaughingoh go on

| MrBeanTeddyBear a răspuns:

Logic ca o sa faci rosu in gat. oricat de incet le-ai manca.
Mai bine incepe de astazi sa iei antibiotica si pastine de gat si poate nu se va agrava prea tare happy

Bafta la halit inghetatewinking

| DraGfirE a răspuns:

Daca le mananci incet nu is sanse mari dar daca mananci repede fi sigur/a ca o sa ai si mai mult nu doar rosu in gat.happy[funda?]

| francesca89 a răspuns:

Pffff.as vrea sa pierd si eu asa un pariu...

| Graphee a răspuns:

- Eu cred că există... Dar să ştii, că dacă nu vrei, nu îţi bagă nimeni îngheţata forţat. Pune întotdeauna sănătatea pe primul loc, lasă pariurile deoparte.

| 0000anonim0000 a răspuns:

Trebuie sa le mananci incet, si sa ai rabdare sa le termini pe toate. Nu exista niciun risc daca incalzesti inghetata in gura, inainte sa o inghiti. Funda?

| Silviix3 a răspuns:

Buna!
Eu nu te-as sfatui sa faci asa ceva. Exista multe riscuri prin care da, si rosu in gat. Vorbeste cu persoana cu care ai pus pariul sa schimbati pedeapsa.Mai bine te pune sa mananci 15 bomboane de menta sau 15 batoane Nesquik!
Bye!

| Julieღ a răspuns:

Ar fi un miracol daca n-ai face rosu in gat.

| BlancaFantasma a răspuns:

Logiu ca exista riscuri fato! nici sa nu te gandesti sa faci asa ceva! sa mananci 15 inghetate? hello, esti nebuna? sau ai vreo 11`14 ani si vrei sa te dai mare in fata prietenilor?oh go on las`o balta sa nu faci asa ceva.mananci una, doua dar nu 15.nu se poate asa.

| m14g a răspuns:

Logic ca nu va iesi nimic bine din a manca 15 inghetate una dupa alta. Eu cred ca nu ar trebui sa te risti. De facut boli... O toxiinfectie alimentara foarte draguta care te va baga in spital. Ai innebunit? Cum sa mananci 15 inghetate intr-o singura zi? Mai bine faceati pariul pe 15 rosii, zau asa! Daca le explici prietenilor tai sigur or sa inteleaga. Nimeni nu vrea sa riste sa-si bage amicul in spital.

Răspuns utilizator avertizat
| andreea_2617 a răspuns:

Ciar 15 eu fac de la una rosu in gat nu stiu poate esti mai ezistent/a

| marioneta1991 explică:

Lorena08 : eram sigura ca voi castiga de aia l-am pus

| HeiligKreuzAchtAcht a răspuns:

Bineinteles,iti rcomand sa mananci din acelea albe de 50 baniwinking!

| wolfy911 a răspuns:

Mi-ar placea sa pierd si eu un pariu din asta,aici depinde de persoana, cat de sensibila e, dar nu cred ca se intampla nimic.bafta

| eu1893 a răspuns:

Poti sa racesti happy

| usdhudshcdushuds a răspuns:

Unde ar fi norocul ala sa pierd eu un asa pariu laughing

| Lorena08 a răspuns:

In primul rand dai in diabet, de rosu in gat nici nu mai spun.Eu n-as fi pus pariul asta in locul tau.

| andutzaa_1034 a răspuns:

O sa fie o minune daca nu faci rosu in gatrolling on the floor

| brunetulxyz a răspuns:

Da exista un risc, nevoia de a varsa...happy