| Elelena65 a întrebat:

Am simțit o durere puternică în tâmpla stânga. Durerea a durat câteva secunde și după a încetat. Am băut și cola înainte, este posibil să fie de la asta? Este posibil să fi făcut accident vascular?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Nu stim. Daca e crezi ca e ceva grav, mergi la medic.

In general nu simti nimic din ce se intampla in creier, pentru ca nu are nervi specializati in senzatii tactile. Oamenii pot fi operati pe creier cand sunt treji, pentru ca a taia in creier nu produce durere.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Coca Cola e medicamentul universal! Iti trece si diabet, si tensiune si orice boli inchipuite mai ai!

Daca tu nu ai asigurare medicala si iti faci griji pentru sanatatea ta, ar fi sensibil sa ai mai multa grija ce alimente si bauturi consumi.

| ReddY25 a răspuns:

Mergi la doctor

| Ionut2025Tz a răspuns:

Elena daca faceai AVC erai paralizata jumatatea din stanga. Sfatul meu lasa cola. Prea mult zahar nu a ajutat pe nimeni. E posibil sa ai tensiune ridicata. Mergi la doctor si fa un consult.

| Elelena65 explică (pentru Ionut2025Tz):

Mulțumesc,o să mă duc