Pozele alea puteau sa nu fie cu ea.
Si da, e posibil ca unele fete sa aiba boli venerice sau ceva de genul, de asta nu trebuie sa faci sex cu necunoscute. Chiar daca ea zice ca se protejeaza, daca face sex cu sute de barbati chiar si cu prezervativ riscul sa ia vreo boala e foarte mare. Nu merita pentru 5 min de distractie sa te alegi cu HIV sau alte boli pe viata
Ea era. Nu era cont fake sau troll. Chiar se vedea cu mine daca nu îmi dădeam seama. Mi se pare că și-a dezactivat contul, daca era fake doar mă bloca și atât, nu își dezactiva contul.
HPV se transmite și protejat, asta e grav! Oricum 80% îl avem!
Nu merita, dar eu nu îmi pot potoli poftele! Nu știu ce naiba am. Fiind depresiv e un paradox sa am așa un apetit crescut mereu! Nu prea mai înțeleg nimic. Am noroc că sunt mai timid, că toată ziua combinam și făceam vrute și nevrute. Boala venerică avea, dar sa se exfolieze așa pielea in jurul vaginului nu prea am mai văzut. Bine că mi-a dat poza aia, altfel mă vedeam cu ea. Dar părea nebună, sănătos la cap nu sunt nici eu, nu am fost niciodată
da așa sa fii și prost e nasol! Și să fie cineva care sa o denigreze e exclus! Îmi dădeam seama!
Se poate sa fi fost si o simpla dermatita, dar si riscul de boala venerica e mare in meseria ei deci daca tot vrei sa faci asta cauta pe altcineva
Dermatita de contact? De la chiloți, bikini? Se vedea ceva in jurul vaginului ca și cum erau niște resturi
Nu stiu, nu sunt medic sa stiu. Si nici tu nu esti
De unde știi că nu sunt?
Am o banuiala
Oamenii smart nu prea au îndoieli.
Pune poza aia pe chat gpt si iti spune el ce problema pare a fi si am incheiat presupunerile
Nu am mai apucat să salvez, nici screen shot nu am putut că nu se permite așa ceva.
Trebuia să salvez, asta e.
Data viitoare o sa fac așa!
O seara plăcută drăguțo
Mersi
Pe bune? Hmm de aia părea că și cum era obosita la față
De unde unde ai dedus că are HIV totuși?
O stiu pe fata e din oras cu mine si am vazut-o la centrul hiv are pensie de acolo...
Ce inseamna pentr tine hiv?
Wtf man? Ia zi cum o cheamă? Cum arata? De unde e de loc? Unde locuiește actual?
Sigur ești ok?
Da pentru tine ce inseamna?
Mie îmi place de ea!
Și mie, până nu i-a dat ignore că mi-am permis argumentativ sa o contrazic amical (că și pe Violeta și Sierra1, cu care de altfel am fost prieteni pe TPU și ne-am susținut).
*mi-a
Sierra e fata sau băiat? Cum sa fii prieten cu Sierra?
aia e violeta 2
Mai și mințea că era la medicina, mai nou toate proastele învață la medicina, dar ele nici liceul nu îl au!
Nu poti sa intri la o facultate daca nu ai liceu, bacalaureat.
Poate nu mergea bine camera web sau eu stiu?!
Ce cauti tu acolo si de ce pui intrebari de astfel?
De unde scoti atatea abrevieri?
Daca e studenta la medicina inseamna ca e cu 10-15-20-30 mai in varsta ca tine. de ce nu ai cerut o poza cu ea, dansa, mai intai?
Am cerut! Mi-a dat poza cu ea îmbrăcată normal. Așa fabula ea că e studenta, dar eu mi-am dat seama ușor că minte! Nu am studiat psihologia degeaba!
Am scos abrevieri că mulți știu de HPV, BTS, lumea a mai evoluat
Întâlnire, aia am căutat!
"Daca e studenta la medicina inseamna ca e cu 10-15-20-30 mai in varsta ca tine. de ce nu ai cerut o poza cu ea, dansa, mai intai?"
Sigur nu ești pe legale man? Cu 20-30 peste mine? Da ce, eu am 5 ani? Sau nu m-am născut!? 20 de ani are tipa!
Vezi că tu confuzi azilul cu facultatea de medicina! Eu am 34 de ani, nu sunt vreun bighidiu!
Nu cred ca ai 34 de ani. "bighidiu" da. insa daca ai fi avut atatia ani, ai fi facut altceva, nu ai fi apelat la ceea ce ai apelat tu, sa iti arata pizza, ai fi apelat la un blind date sau ai intreba pe cineva de alte siteuri de "intretinere", masaje sau altceva...
ca ai scos niste chestii de pe google pe care nu le intelegi, e altceva. hiv nu se manifesta asa, esti o persoana normala.
e o problema de igiena, gonoree de la altii, uscarea labiilor exterioare. probabil nu a stiu cum ii arata genitalele dansei atunci cand ti le-a aratat.
Am căutat sex omule! Era o platforma dedicata pentru așa ceva. Nu am chef eu de blind date, eu sunt genul care trece direct la acțiune! Am 34! Telegram se numește!
Chiar trebuie sa ne contrazicem și să o lungim? Eu am cerut o părere ce probleme avea, o presupunere! Pai mă gândesc că se uita la poze, că s-a uitat la ultima poza înainte să o trimită! Doar nu e retardata.
Da, arată ca și cum era foarte uscat in zona jucăriei ei.
mersi
dar nu am din ce sa imi revin.
daca a fost o gluma, ok. ai platit, ai fost pacalit, si maine intri iar, platesti si gasesti aceeasi poza, dar ai platit, si iar dispare cate un profil... nu stiu, iesi si tu la un pub poate gasesti pe cineva cu care ai ceva in comun, o poza, o carte citita, pescuit, omorat oameni, asasinat presedinti. vezi tu. nu te mai uita dupa pozele altora, toate pot fi alterate
Scuzați-mă că intervin neîntrebat, dar nu pot să mă abțin. Este prima oară când întâlnesc pe cineva care nu a auzit de Telegram. Cum să spui că nu există, fără să te documentezi?
Nu cred că are sens să îți mai bați capul cu unul ca el.
I-am dat ignore
Eu credeam că mă ia la mișto, dar omul le are pe ale lui. Nu bag eu de seamă! La câți ciudați sunt pe aici nu mai mă miră nimic!
Imi pare rau de situatia ta dar sa fiu sincer zappy at putea face video doar din intrebarea asta