| 9PM a întrebat:

Am stat de vorbă cu o tipă de pe un site cu femei ce oferă multe servicii îmbucurătoare,și i-am cerut după o conversație concisă niste poze cu ea mai deochiate. In cele din urmă mi le-a trimis! Dar tot îmi zicea daca mai vreau fara sa o întreb! Bine,recunosc ca îmi plăcea ce vedeam dar parca fără rost îmi tot trimitea până când sesizez ceva suspect! Am sesizat în ultima poza că langa vagin avea pielea descuamata,parca descojită! Și mai se vedea ceva dar nu știu dacă erau negi genitali,adică virus papiloma uman ( HPV), dar se vedea ceva pe pielea ei în jurul păsăricii, dar pielea era descuamata 100%
I-am atras atenția,i-am spus : ai probleme medicale? Poți să mai trimiți o poza? A început să șteargă toate pozele,conversația și să mă blocheze! Ce credeți că ar fi putut avea? O alergie ceva,sau o boala infecțioasă? BTS,sau ITS? De ce naiba a trimis poza aia? Chiar voiam să mă văd cu ea! Adică nu a văzut în poza aia că avea probleme?
Și de ce tot îmi trimitea poze daca eu nu ii ceream,mai ales nud? De obicei se plătește când o tipă acolo îți trimite poze.
De fapt în toată povestea asta mă interesează de ce în jurul păsăricii avea pielea descuamata! Și de ce mi-a trimis poza aia daca se vedea că are probleme! Oare era analfabeta sau nebună? Părea puțin nebună după mutra in unele poze,dar sa fii așa proasta mai rar!
Era și de la mine din oraș! Mai și mințea că era la medicina, mai nou toate proastele învață la medicina, dar ele nici liceul nu îl au!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
51 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Pozele alea puteau sa nu fie cu ea.
Si da, e posibil ca unele fete sa aiba boli venerice sau ceva de genul, de asta nu trebuie sa faci sex cu necunoscute. Chiar daca ea zice ca se protejeaza, daca face sex cu sute de barbati chiar si cu prezervativ riscul sa ia vreo boala e foarte mare. Nu merita pentru 5 min de distractie sa te alegi cu HIV sau alte boli pe viata

| 9PM explică (pentru Furnicuta000):

Ea era. Nu era cont fake sau troll. Chiar se vedea cu mine daca nu îmi dădeam seama. Mi se pare că și-a dezactivat contul, daca era fake doar mă bloca și atât, nu își dezactiva contul.
HPV se transmite și protejat, asta e grav! Oricum 80% îl avem!
Nu merita, dar eu nu îmi pot potoli poftele! Nu știu ce naiba am. Fiind depresiv e un paradox sa am așa un apetit crescut mereu! Nu prea mai înțeleg nimic. Am noroc că sunt mai timid, că toată ziua combinam și făceam vrute și nevrute. Boala venerică avea, dar sa se exfolieze așa pielea in jurul vaginului nu prea am mai văzut. Bine că mi-a dat poza aia, altfel mă vedeam cu ea. Dar părea nebună, sănătos la cap nu sunt nici eu, nu am fost niciodată laughing da așa sa fii și prost e nasol! Și să fie cineva care sa o denigreze e exclus! Îmi dădeam seama!

| Furnicuta000 a răspuns (pentru 9PM):

Se poate sa fi fost si o simpla dermatita, dar si riscul de boala venerica e mare in meseria ei deci daca tot vrei sa faci asta cauta pe altcineva

Dermatita de contact? De la chiloți, bikini? Se vedea ceva in jurul vaginului ca și cum erau niște resturi

Nu stiu, nu sunt medic sa stiu. Si nici tu nu esti

De unde știi că nu sunt? laughing

Am o banuiala laughing

Oamenii smart nu prea au îndoieli.

Pune poza aia pe chat gpt si iti spune el ce problema pare a fi si am incheiat presupunerile

Nu am mai apucat să salvez, nici screen shot nu am putut că nu se permite așa ceva.
Trebuia să salvez, asta e.
Data viitoare o sa fac așa!
O seara plăcută drăguțo

Mersi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bro,da-o in **** puncte puncte de individă. Nu îți pierde timpul cu astfel de persoane. Ești net superior și poți mult mai mult.winking

| just4ubr2015 a răspuns:

Are hiv

| 9PM explică (pentru just4ubr2015):

Pe bune? Hmm de aia părea că și cum era obosita la față sad
De unde unde ai dedus că are HIV totuși?

| just4ubr2015 a răspuns (pentru 9PM):

O stiu pe fata e din oras cu mine si am vazut-o la centrul hiv are pensie de acolo...

| trophin a răspuns (pentru just4ubr2015):

Ce inseamna pentr tine hiv?

| trophin a răspuns (pentru 9PM):

Hiv, cum il numiti, nu se ia de pe colacul de la toaleta

| 9PM explică (pentru just4ubr2015):

Wtf man? Ia zi cum o cheamă? Cum arata? De unde e de loc? Unde locuiește actual?
Sigur ești ok?

| 9PM explică (pentru trophin):

Multi va comportați ciudați azi! Dați răspunsuri aiurea laughing sau sub efectul alcoolului. Eu nu am zis nimic de colacul de toaleta laughing
Nu vezi că userul asta delirează că o cunoaște, că știe că a fost și la centru HIV și că are pensie!

El nu stie despre cine sau ce vorbesti, ca nu il cunosti, ca nu sunteti din acelasi sat. se poate intampla oriunde

Tu îmi explici ca unui copil de 7 ani! Normal că nu știe! E dilau laughing

| just4ubr2015 a răspuns (pentru trophin):

Da pentru tine ce inseamna?

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Furnicuta000 iar e beată. Te îngrozești ce inepții debitează.

| 9PM explică (pentru AsgaardSephiroth):

Mie îmi place de ea!

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru 9PM):

Și mie, până nu i-a dat ignore că mi-am permis argumentativ sa o contrazic amical (că și pe Violeta și Sierra1, cu care de altfel am fost prieteni pe TPU și ne-am susținut).

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

*mi-a

| 9PM explică (pentru AsgaardSephiroth):

Sierra e fata sau băiat? Cum sa fii prieten cu Sierra?laughing aia e violeta 2

| trophin a răspuns:

Mai și mințea că era la medicina, mai nou toate proastele învață la medicina, dar ele nici liceul nu îl au!
Nu poti sa intri la o facultate daca nu ai liceu, bacalaureat.
Poate nu mergea bine camera web sau eu stiu?!
Ce cauti tu acolo si de ce pui intrebari de astfel?
De unde scoti atatea abrevieri?
Daca e studenta la medicina inseamna ca e cu 10-15-20-30 mai in varsta ca tine. de ce nu ai cerut o poza cu ea, dansa, mai intai?

Am cerut! Mi-a dat poza cu ea îmbrăcată normal. Așa fabula ea că e studenta, dar eu mi-am dat seama ușor că minte! Nu am studiat psihologia degeaba!
Am scos abrevieri că mulți știu de HPV, BTS, lumea a mai evoluat happy
Întâlnire, aia am căutat!
"Daca e studenta la medicina inseamna ca e cu 10-15-20-30 mai in varsta ca tine. de ce nu ai cerut o poza cu ea, dansa, mai intai?"
Sigur nu ești pe legale man? Cu 20-30 peste mine? Da ce, eu am 5 ani? Sau nu m-am născut!? 20 de ani are tipa!
Vezi că tu confuzi azilul cu facultatea de medicina! Eu am 34 de ani, nu sunt vreun bighidiu!

Nu cred ca ai 34 de ani. "bighidiu" da. insa daca ai fi avut atatia ani, ai fi facut altceva, nu ai fi apelat la ceea ce ai apelat tu, sa iti arata pizza, ai fi apelat la un blind date sau ai intreba pe cineva de alte siteuri de "intretinere", masaje sau altceva...
ca ai scos niste chestii de pe google pe care nu le intelegi, e altceva. hiv nu se manifesta asa, esti o persoana normala.
e o problema de igiena, gonoree de la altii, uscarea labiilor exterioare. probabil nu a stiu cum ii arata genitalele dansei atunci cand ti le-a aratat.

Am căutat sex omule! Era o platforma dedicata pentru așa ceva. Nu am chef eu de blind date, eu sunt genul care trece direct la acțiune! Am 34! Telegram se numește!
Chiar trebuie sa ne contrazicem și să o lungim? Eu am cerut o părere ce probleme avea, o presupunere! Pai mă gândesc că se uita la poze, că s-a uitat la ultima poza înainte să o trimită! Doar nu e retardata.
Da, arată ca și cum era foarte uscat in zona jucăriei ei.

Ok.
daca esti asa de responsabil sau nu prea ca incerci sa te plangi, de ce nu te-ai intalnit cu ea sa ii expui ceea ce ai crezut tu ca ai vazut si sa mearga la un control?

Daca iti placea cum arata in poza...
a, si nu am gasit nici un telegram sau ce ai scris acolo

M-a blocat după ce mi-am dat seama! Normal că făceam așa, dar fata s-a simțit prost când i-am zis.

Am inteles asta, dar nu stiu pe ce dating-sex etc site ai intrat

Pe Telegram!

Flirtu

E charmBOT

Ai platit app? ai primit doar poze?

E moca manlaughing
Majoritatea trimit și video, ea era mai proasta și a trimis doar poze.
E mai bine sa nu intri, fa ceva mai util.

Te-ai gandit la altceva? atata timp cat ai primit poze aiurea? si la un moment dat s-a inchis? poate a incercat sa te ajute pe tine sau poate a fost un SOS din partea ei? si STOP

Nu știu man, dă-o la pușcărie laughing
Nu se poate ajuta pe ea da pe mine laughing

Poate cerea ajutor de la tine aratandu-ti poza respectiva

Mâine îți revii laughing

happy mersi
dar nu am din ce sa imi revin.
daca a fost o gluma, ok. ai platit, ai fost pacalit, si maine intri iar, platesti si gasesti aceeasi poza, dar ai platit, si iar dispare cate un profil... nu stiu, iesi si tu la un pub poate gasesti pe cineva cu care ai ceva in comun, o poza, o carte citita, pescuit, omorat oameni, asasinat presedinti. vezi tu. nu te mai uita dupa pozele altora, toate pot fi alterate

| trophin a răspuns (pentru trophin):

Aaa si nu exista nici un telegram... asa ca ai minti pana acum, nu ai 34, ai 14

Frate du-te și tratează-te. Îți spun de bine, nu o lua in nume de rău.
Ai probleme grave!
Multa sănătate. Cred că mai mult de 6 clase nu ai!

| NicuPiticu a răspuns (pentru 9PM):

Scuzați-mă că intervin neîntrebat, dar nu pot să mă abțin. Este prima oară când întâlnesc pe cineva care nu a auzit de Telegram. Cum să spui că nu există, fără să te documentezi?
Nu cred că are sens să îți mai bați capul cu unul ca el.

| 9PM explică (pentru NicuPiticu):

I-am dat ignore happy
Eu credeam că mă ia la mișto, dar omul le are pe ale lui. Nu bag eu de seamă! La câți ciudați sunt pe aici nu mai mă miră nimic!

| uflex3 a răspuns:

Imi pare rau de situatia ta dar sa fiu sincer zappy at putea face video doar din intrebarea asta

| 9PM explică (pentru uflex3):

La ce întrebări se postează pe aici, aproape din toate laughing
Eu sunt un tip serios, rar postez întrebări cringe happy
Asta e, se mai întâmplă rolling on the floor