| 9PM a întrebat:

Am stat de vorbă cu o tipă de pe un site cu femei ce oferă multe servicii îmbucurătoare,și i-am cerut după o conversație concisă niste poze cu ea mai deochiate. In cele din urmă mi le-a trimis! Dar tot îmi zicea daca mai vreau fara sa o întreb! Bine,recunosc ca îmi plăcea ce vedeam dar parca fără rost îmi tot trimitea până când sesizez ceva suspect! Am sesizat în ultima poza că langa vagin avea pielea descuamata,parca descojită! Și mai se vedea ceva dar nu știu dacă erau negi genitali,adică virus papiloma uman ( HPV), dar se vedea ceva pe pielea ei în jurul păsăricii, dar pielea era descuamata 100%
I-am atras atenția,i-am spus : ai probleme medicale? Poți să mai trimiți o poza? A început să șteargă toate pozele,conversația și să mă blocheze! Ce credeți că ar fi putut avea? O alergie ceva,sau o boala infecțioasă? BTS,sau ITS? De ce naiba a trimis poza aia? Chiar voiam să mă văd cu ea! Adică nu a văzut în poza aia că avea probleme?
Și de ce tot îmi trimitea poze daca eu nu ii ceream,mai ales nud? De obicei se plătește când o tipă acolo îți trimite poze.
De fapt în toată povestea asta mă interesează de ce în jurul păsăricii avea pielea descuamata! Și de ce mi-a trimis poza aia daca se vedea că are probleme! Oare era analfabeta sau nebună? Părea puțin nebună după mutra in unele poze,dar sa fii așa proasta mai rar!
Era și de la mine din oraș! Mai și mințea că era la medicina, mai nou toate proastele învață la medicina, dar ele nici liceul nu îl au!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
51 răspunsuri:
| trophin a răspuns (pentru 9PM):

Te-ai gandit la altceva? atata timp cat ai primit poze aiurea? si la un moment dat s-a inchis? poate a incercat sa te ajute pe tine sau poate a fost un SOS din partea ei? si STOP

| 9PM explică (pentru trophin):

Nu știu man, dă-o la pușcărie laughing
Nu se poate ajuta pe ea da pe mine laughing

Poate cerea ajutor de la tine aratandu-ti poza respectiva

Mâine îți revii laughing

| Furnicuta000 a răspuns (pentru 9PM):

Am o banuiala laughing

| 9PM explică (pentru Furnicuta000):

Oamenii smart nu prea au îndoieli.

happy mersi
dar nu am din ce sa imi revin.
daca a fost o gluma, ok. ai platit, ai fost pacalit, si maine intri iar, platesti si gasesti aceeasi poza, dar ai platit, si iar dispare cate un profil... nu stiu, iesi si tu la un pub poate gasesti pe cineva cu care ai ceva in comun, o poza, o carte citita, pescuit, omorat oameni, asasinat presedinti. vezi tu. nu te mai uita dupa pozele altora, toate pot fi alterate

| trophin a răspuns (pentru trophin):

Aaa si nu exista nici un telegram... asa ca ai minti pana acum, nu ai 34, ai 14

Frate du-te și tratează-te. Îți spun de bine, nu o lua in nume de rău.
Ai probleme grave!
Multa sănătate. Cred că mai mult de 6 clase nu ai!

Pune poza aia pe chat gpt si iti spune el ce problema pare a fi si am incheiat presupunerile

| 9PM explică (pentru Furnicuta000):

Nu am mai apucat să salvez, nici screen shot nu am putut că nu se permite așa ceva.
Trebuia să salvez, asta e.
Data viitoare o sa fac așa!
O seara plăcută drăguțo

Mersi

| NicuPiticu a răspuns (pentru 9PM):

Scuzați-mă că intervin neîntrebat, dar nu pot să mă abțin. Este prima oară când întâlnesc pe cineva care nu a auzit de Telegram. Cum să spui că nu există, fără să te documentezi?
Nu cred că are sens să îți mai bați capul cu unul ca el.

| 9PM explică (pentru NicuPiticu):

I-am dat ignore happy
Eu credeam că mă ia la mișto, dar omul le are pe ale lui. Nu bag eu de seamă! La câți ciudați sunt pe aici nu mai mă miră nimic!

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Furnicuta000 iar e beată. Te îngrozești ce inepții debitează.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bro,da-o in **** puncte puncte de individă. Nu îți pierde timpul cu astfel de persoane. Ești net superior și poți mult mai mult.winking

| 9PM explică (pentru AsgaardSephiroth):

Mie îmi place de ea!

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru 9PM):

Și mie, până nu i-a dat ignore că mi-am permis argumentativ sa o contrazic amical (că și pe Violeta și Sierra1, cu care de altfel am fost prieteni pe TPU și ne-am susținut).

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

*mi-a

| 9PM explică (pentru AsgaardSephiroth):

Sierra e fata sau băiat? Cum sa fii prieten cu Sierra?laughing aia e violeta 2

| just4ubr2015 a răspuns (pentru trophin):

Da pentru tine ce inseamna?