| andreeanu a întrebat:

Am trosnituri foarte puternice la gleznă încă din copilărie. Când alerg sau forțez piciorul, se aude o trosnitură puternică, urmată de durere extremă (10/10) și incapacitate de a merge câteva minute, fiind nevoită să mă opresc și să stau jos. Trosniturile au apărut treptat după ce, în copilărie, picioarele mi-au fost prinse în spitele bicicletei.

A mai trecut cineva prin așa ceva? Ce s-a dovedit a fi și cum s-a rezolvat (recuperare vs. operație)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Solane a răspuns:

Cati crezi ca au astfel de accidente cu asa problema?
...inca din copilarie. Si cati ani au trecut de atunci?
Mergi la ortoped. Daca o rezolvi din timp poti scapa de operatie.

| 9PM a răspuns:

Îmi pocnea și mie când mergeam, nu știu dacă de la coloana dau carente de vitamine, calciu etc. Aveam 1 an aproape problema asta, tot piciorul parca îmi trosnea. E posibil sa fi nevoita sa te operezi. Eu cu calciu am rezolvat și mișcare, la tine treabă e mai serioasa. Multa sănătate.