Nu.Sunt foarte bune.Dar sa nu papi dimineata pe stomacul gol.De la citrice se mai recomanda sa se pape cojile care sunt foarte, foarte sanatoase.
Nu nu are nimic e chiar sanatos pe timp de iarna sa mananci cat mai multe fructe care contin vitamine
Sincera sa fiu nu
n-are nimic doar sa nu mananci prea multe ca vomiti
daca le mananci ca pofta
eu am mankt intr-o si 10 portocale si n-am avut nimic doar ca le am mankt in 2 ore
de la 1 pan la 2 si de la 2 nu m-am ridikt
din pat de durere de burta si m-am strikt si la burta
nah acum
asta e ce mananci multe portocale![]()
?
Nu si eu mananc cam multe, dar nu are nimic. Portocala este o sursa bogata in vitamine cum ar fi vitamina A, B, C, in calciu si de aceea este un fruct foarte bun pentru sanatate. deci mananca in continuare![]()
Nu pot spune ca e foarte bine.E adevarat ca portocalele sunt bogate in vitamina C dar iti provoaca aciditate gastrica. Daca mananci 4-5 pe zi e foarte ok...
Nu! doar sa nu mananci ca prostu vreo 10
. deci nu ca portocalele te ajuta, dar s-ar putea sa faca si rau la unii
Daa...mai ales daca mananci cu sambure.iti cresc portocali in burtica...![]()
glumesc...nimic.ce sa aiba?
Da.Te îmbolnăvești de portocalioză.E grav, crede-mă!
Să nu cumva să mai mănînci portocale!
Fara indoiala portocalele aduc multe beneficii sanatatii dar trebuie consumate cu moderatie. Consumul exagerat a orcaror fructe citrice poate defavoriza cantitatea de calciu din organism, cauzand daune grave la nivelul oaselor si dintilor. Deci consumul trebuie sa fie moderat pentru ca tot ce e mult strica.
Da. N-o să mai am eu.
*glumesc*
Nu, nu cred că are. Dacă ar fi avut ceva, eu eram moartă deja. :-s
covacicristinaalexandra4338 întreabă: