| VulpeaDinUmbra a întrebat:

Are zahar painea de la brutarie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
21 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Nu are.
Doar unele produse de panificatie au.
Mananca paine facuta cu maia!

| romeo78 a răspuns:

Pâinea ambalată cu termen de valabilitate mare, pâinea congelată și coaptă în supermarket, au zahăr pentru a accentua gustul și pentru a crea adiție! Pâinea proaspătă din micile magazine, mai ales, nu are zahăr!

| VulpeaDinUmbra explică (pentru romeo78):

Nici din brutarie nu au zahar?

| romeo78 a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Micile brutării nu au nevoie de zahăr!

Si de ce?

Pentru că nu realizează decât produse de panificație cu termen de valabilitate de maxim 48 de ore iarna, iar vara 24 de ore!
Pe scurt, pâinea nu se păstrează timp îndelungat! Se cumpără, consumă imediat!

Deci de la brutarie poti cumpara linistit orice ca e fara zahar? Nici prajiturile nu au zahar acolo?

Sau la alea pun ceva zahar?

Ai întrebat de Pâine!
Sarcastic, dacă ești, să fi cu cine îți permite!
Eu nu am glume în program cu necunoscuți!

Nu era gluma...

Deci ma refeream la strudele si asa care sunt cu fructe, cu dulceata, La branzoici, de astea

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Are si inca foarte mult, nu te lua dupa cei care spun ca nu are, ăia nu stiu nimic.

| gabicoo a răspuns:

Are. Ți-am mai spus: Cel mai ieftin.

Dacă vrei să fii sigur îți cumperi o mașină de făcut pâine în casă și ești 100% sigur asupra ingredientelor.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Tu mergi la brutarie, nu noi. Intreaba-i

| ReddY25 a răspuns:

Se pare că da

| Furnicuta000 a răspuns:

In mod normal orice paine are o cantitate mica de zahar. Sunt unele brutarii care nu pun deloc. Cel mai bine e sa intrebi acolo. Painea dulce are cu siguranta zahar dar o sa scrie care e dulce. Painea cu maia are gustul ala specific putin acru, mie una nu imi place, poate tie iti place

| VulpeaDinUmbra explică (pentru Furnicuta000):

Si nu poti sa fi si mintit? De exemplu si la brutarie, nu poti sa fi si mintit atunci cand intrebi?

| darrio2007 a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Te plictisesti, asa-i?

| Furnicuta000 a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Nu au de ce sa minta. Daca nu iti vinde tie paine o vinde la altcineva si nu pierde nimic

| Cipi1212 a răspuns:

Nu cred.