Pâinea ambalată cu termen de valabilitate mare, pâinea congelată și coaptă în supermarket, au zahăr pentru a accentua gustul și pentru a crea adiție! Pâinea proaspătă din micile magazine, mai ales, nu are zahăr!
Nici din brutarie nu au zahar?
Micile brutării nu au nevoie de zahăr!
Si de ce?
Pentru că nu realizează decât produse de panificație cu termen de valabilitate de maxim 48 de ore iarna, iar vara 24 de ore!
Pe scurt, pâinea nu se păstrează timp îndelungat! Se cumpără, consumă imediat!
Deci de la brutarie poti cumpara linistit orice ca e fara zahar? Nici prajiturile nu au zahar acolo?
Sau la alea pun ceva zahar?
Ai întrebat de Pâine!
Sarcastic, dacă ești, să fi cu cine îți permite!
Eu nu am glume în program cu necunoscuți!
Nu era gluma...
Deci ma refeream la strudele si asa care sunt cu fructe, cu dulceata, La branzoici, de astea
Are si inca foarte mult, nu te lua dupa cei care spun ca nu are, ăia nu stiu nimic.
Are. Ți-am mai spus: Cel mai ieftin.
Dacă vrei să fii sigur îți cumperi o mașină de făcut pâine în casă și ești 100% sigur asupra ingredientelor.
In mod normal orice paine are o cantitate mica de zahar. Sunt unele brutarii care nu pun deloc. Cel mai bine e sa intrebi acolo. Painea dulce are cu siguranta zahar dar o sa scrie care e dulce. Painea cu maia are gustul ala specific putin acru, mie una nu imi place, poate tie iti place
Si nu poti sa fi si mintit? De exemplu si la brutarie, nu poti sa fi si mintit atunci cand intrebi?
Te plictisesti, asa-i?
Nu au de ce sa minta. Daca nu iti vinde tie paine o vinde la altcineva si nu pierde nimic