| yram a întrebat:

As vrea sa stiu denumirea medicamentelor care se administreaza inainte de masa, in timpul mesi si dupa masa, cat mai multe ma ajutati va rog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Parmalat a răspuns:

Nu sunt decat cateva mii laughing
fii mai explicita te rog, altfel nu te putem ajuta. mai devreme ii explicam unei fete cum sta treaba cu enzimele digestive si o sa-ti dau si tie exemplul asta: enzimele digestive (sub forma de pastile) se pot administra pe stomacul gol inainte de masa [caz in care se absorb in sange] sau in timpul mesei [caz in care contribuie la digestie]. sunt cateva zeci de denumiri de medicamente care reprezinta enzime digestive... deci e cam greu sa te ajutam, e complicata treaba.

| badicalavinia a răspuns:

Se numesc Enzym capsen isi fac foarte bine efectul www.biolifecare.eu

| yram explică:

Pai dragul meu Parmalat stiu ca sunt mii de medicamente dar cat se poate nu am cerut toate sa mi le spune-ti! de ex: paracetamol se ia dupa masa, etc in genul asta m-am referit