| VulpeaDinUmbra a întrebat:

Ati patit sa nu se faca uneori detoxul asa cum trebuie? Sau macar o data

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Care detox? Ăla pe care-l ții tu, cu cartofi, paste, prăjeli și salata boeuf?

| Pacientul0 a răspuns:

Da, se întâmplă ca detoxul să nu meargă mereu așa cum ne dorim. Pot apărea stări de oboseală, dureri de cap, schimbări de dispoziție sau probleme cu digestia. Fiecare organism reacționează diferit, deci nu ești singurul care a simțit că detoxul nu funcționează perfect uneori. Dacă te simți rău, cel mai bine e să ajustezi cura sau să ceri sfatul unui medic

| VulpeaDinUmbra explică (pentru Pacientul0):

Daca ai ajuns la final cu detoxul ce e de facut in cazul in care a fost fara rezultate prea bune? Ca de prelungit nu e ok, cica

| Pacientul0 a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Dacă ai terminat detoxul și nu ai văzut rezultate, nu e bine să îl prelungești. Mai bine încearcă să mănânci sănătos, echilibrat și să te miști puțin zilnic. Detoxurile nu sunt mereu miraculoase, iar schimbările mici și constante sunt cele care contează pe termen lung. Dacă ai dubii, vorbește cu un medic sau nutriționist?

La tine s-a intamplat sa nu fie cum te ai asteptat?

Nu am experiențe personale, dar mulți oameni îmi spun că detoxurile nu ies mereu cum se așteaptă. E normal să nu vezi rezultate imediat. Cel mai important e să ai răbdare și să faci schimbări mici, sănătoase și constante.

Si eu am ajuns deja la ziua 21 de detox si nu pot sa spun ca m-a ajutat nu stiu cat, decat ca imi iese scaunul asa cum trebuie si nu mai exagerez cu cascatul asa cum faceam inainte, in rest nimic, nu mai vad alte schimbari adica. Sau pot sa mai fie doar ca nu imi dau eu seama?

Felicitări că ai ajuns la ziua 21! E super că ai scaun regulat și că nu mai capeți așa multă nevoie să capeți. Alte schimbări pot fi mai subtile și poate nu le observi imediat, cum ar fi mai multă energie sau o piele mai curată. Uneori corpul are nevoie de timp să se adapteze. Dacă vrei, poți ține un mic jurnal să vezi cum te simți zi de zi. Și dacă simți că nu e suficient, poți încerca să ajustezi puțin.

Ca eu fac deci detoxul asta cu suplimente facute special pentru asta, sunt de la firma aia doterra daca o stii