| Lightdark a întrebat:

BN TPU hey daca sunt cam "plinuț " de asta nu am succes la fete? Nu am foarte multe kg cam 5/7 kg + eu sunt din foarte înalt eu nu sunt genul de om care sa fie slab niciodată nu am fost fac și bicicleta dar tot nu pot slabi mai jos de 56 kg mănânc salata cu roșii fara ulei și pâine făcută doar din faina și spa drojdie la cuptor, fructe cireșe, căpșuni din lada frigorifica zmeura dar degeaba oricât de mult ori at a-și încerca să slăbesc nu pot țin să menționez faptul că la mâini is ok la picioare și la burta e mai rău ce sa fac? Port și ochelari de vedere am și capul mare exista o varianta de a slăbi sau asta e greutate normala 1.4 m eu îs înalt mai înalt cu mult decât unul de 15 ani e normal? Exista vreo operatie de micșorare a capului sau...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ziua de azi aspectul fizic este cel mai important! Trebuie sa intelegi ca 9 din 10 femei sunt superficiale si au niste standarde ridicole. Din cauza la social media orice grasa de 1.50, se considera in sinea ei o prontesa. Cât ar fi ea de obeză, are pretenția ca tu sa fi super fit si sa te duci la sala in timp ce ea sta pe canapea toata ziua si se uita la emisiuni de ****. Acum sa vorbim si despre inaltime. Desi este grasa si pitica ( 1. 55cm ) sa zicem, ea nu o sa accepte nici un barbat sub 1.80 because she is little princes. Personalitatea ta chiar nu conteaza! Poti sa fi amuzant, sa ai carisma, educat....degeaba! In timp ce tu o sa te chinui sa te combini cu ea, tipa si-o va trage cu ala inalt, frumos si cu bmw. Iar pe tine o sa te considere un creep. Nu toate femeile gandesc asa, dar acum in 2023, aspectul fizic si banii sunt cel mai important lucru. Asta e, imi pare rau, dar cineva trebuie' sa iti prezinte realitatea in forma bruta. Nu mai hali sfaturi de la simpi care considera ca trebuie' sa ai... personalitatewinkinghappyhappy

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Acum ce sa zic, o acceptam si noi astia peste 1.80 pe aia de 1.55, chiar si grasa, dar... suge acadeaua sau fereste botul? Asta e intrebarea esentiala care necesita raspuns. Restul e apa de ploaie.

| Lightdark explică (pentru anonim_4396):

Wtf men eu îs băiat laughing) laughing) laughing) oricum mulțumesc pentru răspuns cred că e cel mai bun

| anonim_4396 a răspuns (pentru Lightdark):

Stiu fram ca esti baiat, eu doar ti-am prezentat cum arata realitatea, cum gandesc femeile in ziua de azi. In acelasi timp sa nu te dai batut! Exista si fete bune, desi sunt extrem de rare ele exista. Stai cat mai departe de tinder, acolo este vorba doar despre aspectul fizic ai bani.

| Lightdark explică (pentru anonim_4396):

Chiar de as vrea tot nu am că am avut dar era cu bani și...

| anonim_4396 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

De ce zici "astia peste 1.80" de parca ati fi niste giganti? Barbat la 1.80 e echivalent cu femeie de 1.50. Sunteti extrem de mici. Sa nu mai zic ca strabismul face orice inaltime sa para ridicolawinkingwinking

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Multa caldura iti doresc.

9 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu fi misogin si inapoiat, ca vaginul e elastic si produsele de igiena intima de azi nu se compara cu cele de acum o mie de ani, totusi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai cumva 1.40 m la 15 ani?
Imi pare rau sa te dezamagesc, dar ești EXTREM de scund pentru varsta ta.

| MrNuggets a răspuns:

Ce naiba inaltime e asta 1.4