| AnDutZzA020 a întrebat:

Am 14 ani si as vrea sa-mi iau de la farmacie o crema pentru pete de la Farmec. Ideea e ca pe site scrie varsta recomanda 16+. Credeti ca ma vor lasa cei de la farmacie sa-mi cumpar? Dau fundita. Scuze categoria.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| unknøwn a răspuns:

Dar tu crezi că pe ăia de la farmacie îi interesează câţi ani ai tu? Nu-ţi cere nimeni buletinul. Pe ele le interesează să-ţi vândă produsul şi să ia banul, atât! Dacă te întreabă, nu-l iei pentru tine, pentru soră-ta mai mare. E foarte simplu. Învaţă să te descurci în viaţă.

3 răspunsuri:
| Valentina_Venete_1992 a răspuns:

Pai cele de la farmacie iti vor da dar nu iti recomand o data ce scrie clar ca varsta este 16+ si nu cred ca o sa iti faca bine la piele...parerea mea happy

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Dacă te văd ei de 16 ani poate că da. Deşi nu-ţi recomand, dacă este pentru 16+.

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Daca varsta ta nu este foarte indepartata de 16 ani o poti folosi dar in cazul in care ai 12 13 ani mai bine cauta altceva happy