| Mihai_Ungureanu_1973 a întrebat:

Bună am o mare problema mă constip de la Sevredol 20mg și Vendal retard 30mg am cancer de coluterin nu stiu ce să mai iau am luat Dulcolax spozitoare și Gastrolax pastile nu stiu ce să mai iau vă rog ce ma sfătuiți.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| cryptoGURU a răspuns:

Avand in vedere simptomataologia si istoricul dumneavoastra care este unul foarte delicat, va recomand din toata inima sa vorbiti cu medicul dumneavoastra. Daca situatia sa agraveaza chiar sa sunati la ambulanta.

Nu luati sfaturi de pe net de la oameni random, dumneavoastra aveti un diagnostic aparte in care multe medicamente sunt contraindicate si v-ar putea face mai mult rau decat bine. Chiar si medicamente banale gen paracetamol.

Vorbiti cu medicul dumneavoastra!

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Nu este bine sa iei laxative deoarece pot creea dependenta. Cel mai sanatos este sa aduci un aport cat mai mare de fibre si sa iti faci zilnic 5-7 min de masaj anti-constipatie

| mihai69 a răspuns:

Morfina în afara efectului puternic analgezic are și acest dezavantaj.
O cunoștință care a suferit de aceleași efecte secundare de la analgezice a recurs la clisme periodice.
Cred că până la urmă e o soluție destul de ok.