| alexandra01 a întrebat:

Am o problema de aproape trei ani de zile,doctorul mi-a pus diagnosticul de anexita,am facut foarte multe tratamente insa nu m-am vindecat,ceea ce ma sperie e ca de cateva zile ma doare foarte tare rinichiul,atat de tare incat cateodata nu ma pot ridica din pat, si am sangerari vaginale in afara ciclului menstrual, un sfat? ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

În PRIMUL rând, NU ai dat suficiente detalii : vârsta, când ai avut PRIMA menstruaţie/menarha, datele ciclului menstrual pe cel puţin ultimele 6 luni ( dar, PREFERABIL pe 12 luni ), dacă au fost întârzieri ale menstrei ( în trecut ), data la care ai făcut controalele ginecologice, ce analize/investigaţii s-au făcut, eventuale diagnostice ( în afara celui de anexită ) care au legătură cu ovare/rinichi/vulvă, eventuale tratamente ( datele între care ai efectuat tratamentul, ce anume ai luat, "schema de tratament"/cât/cum, etc. ), dacă au mai fost sângerări în afara menstrei ( în trecut ), în ce perioadă au apărut sângerările ( comparativ cu perioada în care ai avut menstruaţia sau cu datele la care ai avut contact sexual ), dacă ai fost la ginecolog doar în Turda sau şi în Cluj ( la alt ginecolog ), natura sângerărilor intermenstruale ( durată, cantitate, aspect ), etc.

Am citit şi întrebările tale anterioare, dar NU m-am lămurit cu privire la aceste aspecte.

NU am cum să le GHICESC!

Fără aceste detalii NU are rost să înşir aici diverse presupuneri...
Pe scurt, poate fi vorba de o afecţiune a ovarelor ( anexită, fibrom, chist, etc. ), complicată cu una a rinichilor...

Precizează detaliile cerute mai sus şi apoi vedem ce şi cum.

Toate cele bune şi multă sănătate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Trebuie mers la medic.
Poate ai facut iar anexita.
Te pup!

| Aphrodytha a răspuns:

Ce legatura au rinichii cu vaginul?

| alexandra01 explică (pentru Aphrodytha):

Raceala la ovare (anexita in termen medical) se poate extinde la rinichi happy rinichiul are legatura cu ovarele, vezica urinara etc

| alexandra01 explică:

Daca nu stii nimic despre boala sau despre subiectul asta nu raspunde, nu te gandesti ca cei care scriu aici au nevoie de un ajutor, un sfat