Bună!
În PRIMUL rând, NU ai dat suficiente detalii : vârsta, când ai avut PRIMA menstruaţie/menarha, datele ciclului menstrual pe cel puţin ultimele 6 luni ( dar, PREFERABIL pe 12 luni ), dacă au fost întârzieri ale menstrei ( în trecut ), data la care ai făcut controalele ginecologice, ce analize/investigaţii s-au făcut, eventuale diagnostice ( în afara celui de anexită ) care au legătură cu ovare/rinichi/vulvă, eventuale tratamente ( datele între care ai efectuat tratamentul, ce anume ai luat, "schema de tratament"/cât/cum, etc. ), dacă au mai fost sângerări în afara menstrei ( în trecut ), în ce perioadă au apărut sângerările ( comparativ cu perioada în care ai avut menstruaţia sau cu datele la care ai avut contact sexual ), dacă ai fost la ginecolog doar în Turda sau şi în Cluj ( la alt ginecolog ), natura sângerărilor intermenstruale ( durată, cantitate, aspect ), etc.
Am citit şi întrebările tale anterioare, dar NU m-am lămurit cu privire la aceste aspecte.
NU am cum să le GHICESC!
Fără aceste detalii NU are rost să înşir aici diverse presupuneri...
Pe scurt, poate fi vorba de o afecţiune a ovarelor ( anexită, fibrom, chist, etc. ), complicată cu una a rinichilor...
Precizează detaliile cerute mai sus şi apoi vedem ce şi cum.
Toate cele bune şi multă sănătate.
Raceala la ovare (anexita in termen medical) se poate extinde la rinichi rinichiul are legatura cu ovarele, vezica urinara etc
Daca nu stii nimic despre boala sau despre subiectul asta nu raspunde, nu te gandesti ca cei care scriu aici au nevoie de un ajutor, un sfat