| Ciocolataaaaaaaa a întrebat:

Am o problema.
Sunt la mare. Si...tocmai acum mi-a venit menstruatia.Normal ar fi trebuit sa-mi vina acum cateva zile. Oricum, nu asta e problema.
M-am gandit ca maine sa folosesc OB.Am citit despre el, si cum se foloseste, m-am lamurit, dar am o intrebare care ma macina.
Eu imping Ob-ul cu degetul, dar daca mai trebuie impins si numai ajung cu degetul?[e o intrebare cam prosteasca,dar, nu pot sa dorm din cauza ei]

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

El se impinge pana in momentul in care nu il mai simti. Daca ai ajuns pana in punctul ala nu are niciun rost sa il mai impingi asa ca nu are rost sa iti faci griji. Eu sincer nu am mai auzit pe nimeni sa fi avut problema asta pe care ti-o imaginezi tu, deci nu cred ca este nicio problema.

2 răspunsuri:
| ionutzxz a răspuns:

OB-urile dau, extrem de rar, o problema grava: socul toxico-septic. Aceasta se poate intampla NUMAI daca sunt schimbate prea rar (1/ zi sau mai rar). Este, de asemenea, posibil ca OB-urile să favorizeze anumite infecţii, disconfort exemplul tau, eu sunt baiat si zic asa, ai sa te inveti cu el, dar acest lucru este subiect de controversă.
In concluzie, OB-urile sunt foarte bune cand sunt folosite ocazional, atunci cand este cu adevărat nevoie de ele, de exemplu cand mergeţi la plajă. Funda pls!

| Kenichi a răspuns:

Nu te supara de intrebare cam cati cm iti intra in vagin? nu de alta dar nu imi imaginez cat poti tu sa impingi ob-ul cu degetul