| danaaaa01 a întrebat:

Buna, am si eu o intrebare, am inceput sa iau anticoncepționale aici in Belgia, am inceput sa le iau la ora 21:10, cand m-am intors in Romania le am luat tot la ora 21:10, acum ca m-am intors, fiind o ora diferenta, trebuie sa le iau la 22:10 ca sa fie 21:10 ora romaniei sau le iau tot la 21:10 ora Belgiei, dar ar fi 20:10 ora Romaniei

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Robert2526 a răspuns:

Nu, nu e atat de stricta treaba. Important e sa le iei zi de zi.

4 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Le iei la ce ora vrei, trebuie luate ( aproximativ la aceeasi ora). Nu este atat de important. O pastila este suficienta pentru 30-36 de ore, deci daca iei la ore usor diferite nu este problema. Care este ora potrivita pentru tine in intervalul 19:00-22:00 este in regula

| danaaaa01 explică (pentru Robert2526):

A deci nu i problema daca aseara am luat o la 20:10, imi era teama, ca eu credeam ca trebuie sa o iau fix la ora aia, deci nu i problema daca o iau cu o ora mai devreme sau mai tarziu

| Robert2526 a răspuns (pentru danaaaa01):

Nu, nu e atat de stricta treaba. Important e sa le iei zi de zi.

| Ioanaoana5 a răspuns:

Cel mai bine este sa pastrezi ora la care le-ai inceput, adica ora Belgiei. Daca le-ai luat la 21:10 in Belgia, ar trebui sa le iei la 20:10 ora Romaniei pentru a mentine acelasi interval de 24 de ore. Schimbarile de fus orar pot influenta eficienta anticonceptionalelor, asa ca e important sa le iei la acelasi interval de timp.

| danaaaa01 explică (pentru Ioanaoana5):

Pai si eu in Romania le am luat tot la 21:10, adica nu credeam ca are treaba fiind aceeasi ora dar aseara m-am gandit si am realizat ca e o diferenta de o ora, aici sa le iau la 20:10 atunci, ca am luat o saptamana cat am
Fost in belgia la ora 21:10 si dupa in Romania o luna intreaga le am luat la 21:10, ar insemna ca acum sa le iau la 20:10 ca asa ar fi ok pentru intervalul de timp