| plmdorel11 a întrebat:

Am urina mai albastruie. Ce pot sa fac? puppy dog eyes Dau funda big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| andreuxxaa9095 a răspuns:

Sa te duci la doctor! nu vreau sa te sperii... dar si bunik mea a avut la fel si i`au descoperit o tumora in vezic urinarawinking acum e bine slava domnului dupa 2 operatii (cistoscopii)

5 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Du-te la medicul de familie pentru analize.

| Corina a răspuns:

Cu siguranta trebuie sa mergi la medicul de familie, pentru a-ti da trimitere sa faci analize. Nu vreau sa te sperii, dar cand urina isi schimba culoarea, e semn de boala sigura. Deci, fuguta la doctor! Sanatate maxima!

| Corina a răspuns:

Am uitat sa precizez: daca urmezi vreun tratament cu vitamine sau antibiotice, urina isi schimba culoarea. Oricum ar fi, cel mai bine e sa consulti medicul de familie. Cu prietenie!

| noktambul a răspuns:

Nu mai suge pixul, nu mai bea cerneala!

| Malvina24 a răspuns:

Urina este formata din apa si elemente filtrate din sange de catre rinichi. Culoarea naturala a urinei este cauzata de o excretie de urocrom, un pigment care provine din sange. In functie de fluidele ingerate, culoarea urinei poate varia de la galben foarte clar (urina diluata) la portocaliu inchis (urina concentrata). Rinichii filtreaza lichidul din toate alimentele pe care le bei si mananci. Daca organismul tau se lupta cu o boala sau detine un organ bolnav, o parte din aceste elemente pot sa se regaseasca in cantitate anormala. Culoarea urinei iti poate indica daca suferi de o anumita boala sau daca ai o alimentatie dezechilibrata.

Urina verzuie-albastruie

* efect secundar al anumitor medicamente cum este amitriptilina (antidepresiv) si indometacin (antiinflamator);
* consumul anumitor alimente verzi, cum este sparanghelul;
* absorbtia unor medicamente care contin albastru de metil, recomandate de obicei in cazul unor infectii urinare.

Întrebări similare