| AndyUPU a întrebat:

Are cineva idee unde, in Bucuresti, gasesc solutia injectabila "Depo-Provera"?
Am aflat de farmacia Oxygen - dar e prima data cand aud de asta... ceva pareri despre ambele? (farmacia + medicamentul ).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Donsavas a răspuns:

Poți cauta pe internet, sunt atâtea farmacii online care ți ar putea trimite acasă produsul sau poți face comanda la orice farmacie din cartierul tău. Farmacii sunt multe și nu toate au statut de companie, pot fi niște simple firme, care sunt cunoscute doar la nivel local.

| AndyUPU explică (pentru Donsavas):

Am intrebat si online la farmacii si "live". Nu se gaseste.mi-a zis si dr. Dar nu am crezut ca la nici o farmacie.
Ideea e ca o sa merg la farmacia asta, dar as vrea sa stiu daca exista (in incinta kaufland 1 mai nr. 51-55 ), ca sa nu merg degeaba. E si departe de mine. Si de comandat online cica nu pot, pentru ca e pe reteta speciala.

| Donsavas a răspuns (pentru AndyUPU):

Credeam ca ți am răspuns. Dacă e pe reteta galbena sau verde, esti nevoit sa ceri prescripția medicului, pentru siguranța ta și așa se procedează din punct de vedere legal.

2 răspunsuri: