| adelina_1168 a întrebat:

Buna as vrea sa stiu si eu daca apa minerala ingrasa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Claw a răspuns:

Buna. Doctorii recomanda 2 l de apa plata in fiecare zi, ceea ce inseamna ca e recomandata si pentru dieta. 2l de apa plata iti curata interiorul, e ca si cum te-ai spala pe corp, ei, si organele au nevoie de aceasta "spalare". Cat despre apa minerala, nu cred ca ingrasa, nu ar avea de ce, insa nu e sanatoasa pentru corp, eu una ma simt balonata dupa ce beau acidulat.
asa ca funda love struck

10 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ceeee? Cate calorii are? zero? OMG, atunci ingrasa foarte tare, sa nu cumva sa bei. rolling on the floor
Sunt alte probleme pe care le poti avea daca bei apa minerala timp indelungat. Cum ar fi formarea tartrului dentar. Iar dioxidul de carbon nu este nici el bun la stomac, nu in cantitate mare.
Bea apa minerala in cantitati moderate, este un supliment alimentar bun, datorita mineralelor din ea, insa nu exagera.

NOname
| NOname a răspuns:

Normal ca nu. oh go on Insa din cate stiu, exista riscuri sa faci celulita. Apa plata este mult mai buna. Succes!winking

| shtephie a răspuns:

Nu este sanatoasa! Faci pietre la rinichi!
Si da, ingrasa!
Yo consum doar apa plata! Nu apa minerala sau bauturi carbogazoase pentru ca nu ne fac bine!

| foxi a răspuns:

Da si are si alte efecte negative!

| Adredemesconf a răspuns:

Nu, nu ingrasa, doar ca iti da senzatia de balonare.
Neplacut:d...
O zi buna!
happy

| anduta160 a răspuns:

Nu! Stai linistita poti bea apa.

| pauladrian a răspuns:

Faci burta.

| ionika17 a răspuns:

Mie imi vine sa vomit de la ea, nu e buna baloneazaoh go on

| jarulitza a răspuns:

Nu ingrasa, dar baloneaza.Are acid si orice acid retine sarurile, deci te "umfla" cum ar veni.

| Alexciordas a răspuns:

Nu o pot bea zici ca mi se taie gatu

Întrebări similare