anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce fel de analize trebuie sa faca barbatii daca vor sa afle daca au sau nu virusul HPV pe care il pot transmite pe cale sexuala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Teo29 a răspuns:

Buna, mergi mai intai la un consult dermato la un medic competent sa vezi acolo ce iti zice, le spui ingrijorarea ta si iti vor oferi de la cabinet o lista de analize pe care sa le faci, asa esti sigur ca un consult + analizele corespunzatoare daca ai sau nu HPV cu transmitere sexuala.

| anonim_4396 explică (pentru Teo29):

Mulțumesc! Numai ca eu sunt fată. laughing am întrebat pentru prietenul meu big grin

| SkyPilot a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca face pentru HIV, sa faca si pentru HPV. Are sanse mai mari sa aiba asa ceva decat HIV si poate fi foarte neplacut, mai ales pentru tine.

| Teo29 a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci e la fel valabil ce ti am zis mai sus happy

Poate face si alte analize care i le zice medicul dermatolog dupa un consult, sa vada daca are sau nu vreo boala.

Orice ar fi, pentru maxima preventie atat la boli cat si la sarcina ar fi bine sa aiba mereu protectie cu el ( prezervative )