| 00Mariposa00 a întrebat:

Ce sa fac daca mi se misca o noua masea(schimbata)P S:Nu am avut nici o lovitura sau alte deste la ea si nu mi sa mai intamplat niciodata asa ceva.Astept raspuns repede! Funa desigur.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Andreeeeee a răspuns:

Pai du'te urg la stomatolog.happy

| 00Mariposa00 explică:

Am 12 ani si acum mi-a crescut noua masea.

| nikywillrock a răspuns:

Pai simplu...du-te la medic. Dintii cad nu neaparat din lovituri,ci si din neingrijirea lor, daca nu ii speli des.
Daca te asteptai la alt raspuns decat "du-te la medic", pai imi pare rau, dar numai medicul stomatolog iti poate spune exact ce ai big grin

| Ramona_6382 a răspuns:

Trebuie sa te duci la stomatologul unde ai pus-o.ca el stie cel mai bine.trebuie sa ai si garantie la ea nu?
daca a depasit termenul de garantie trebuie sa ii mai dai ceva in plus.du-te la stomatolog.numai el o poate rezola.sa nu o scoti tubig grin succes