Ultimele stidii arată chiar că a avut un efect benefic pentru unele afecțiuni cardiace.
Prostii. Atat eu cat si maica-mea ne-am vaccinat de cinci ori contra Covid. Maica-mea are probleme de sanatate pentru ca e batrana, de exemplu diabet de batranete.
Intreaba-l pe Elon Musk, care a finantat si sustinut toate aceste demersuri de ce nu s-a vaccinat.
Sau intereseaza-te de " SafeBloodDonation".
Sa nu mai spunem faptul ca acel vaccin a fost scos pe piata foarte repede, nefacandu-se destule investigatii.
Si da, exista foarte multi oameni carora li s-au dezvotat forme de cancer, probleme cardiace si multe altele. Si ghici ce... au semnat pe propria raspundere + ca acum nu mai face nimeni investigatii( asta in ideea ca nu s-a vrut reducerea populatiei).
Si cu toate astea, ma sperie faptul ca inca sunt oameni care se lauda cu faptul ca s-au vaccinat si au cazut pradă unei presiuni sociale.
Musk e un drogat. Asta e tot ce trebuie stiut despre el.
Un drogat, care are putere asupra sanatatii oamenilor. Un drogat cu o putere financiara foarte mare. Un drogat care are o influenta politica foarte mare.
Un drogat care poate controla lumea. Sunt cazuri reale in care oamenii au dezvoltat anumite afectiuni dupa vaccinare, insa nu se mai fac studii care sa dovedeasca acest lucru. Acest vaccin a iesit mult prea repede pe piata si nu a fost testat pe foarte multe persoane. De ex, sunt foarte multe articole care spun faltul ca acest vaccin, inainte sa iasa pe piata, nu a fost testat pe femei insarcinate si nu s-au facut cercetari despre infertilitate. Este absolut normal ca acum, sa apara efecte adverse la unele persoane, nu degeaba au semnat fiecare pe propria raspundere.
Sa nu mai povestim de conditiile deplorabile de vaccinare. In fata casei mele din Ro, pe 30 de grade sub o umbrela veneau oamenii si se vaccinau, apoi mergeau si mâncau gratare. Sa fim seriosi, nu au fost bine deloc ce s-a intamplat atunci...
De ce întrebi asta acum?
Deja s-au vaccinat milioane de oameni cu un vaccin scos din joben.
Cică un vaccin se testează ani de zile pana sa fie expus omului
Da are
Toți din familia mea care la făcut ba a murit de inimă ba creier (ei erau sănătoși tun)
Asta crezi tu.
Bravo
Efectele secundare serioase apar, de obicei, în primele zile. Așa că, dacă după 3 ani nu ne-a făcut niciun „cadou", e clar că e un vaccin cuminte! foarte rau ca nu te-ai vaccinat.
PurplePink întreabă: