| Alexandra6546 a întrebat:

Buna,cum imi pot da seama daca am apendicita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| carlyy1765 a răspuns:

Apendicita se manifesta prin dureri intr-o parte în partea dreapta, destul de puternice. Pot apărea și grețuri sau vărsături, dacă nu ma înșel și febra. Dacă ai astfel de dureri, mergi la medic și el te va palpa. În general, dacă te apasă și te doare ești suspecta de apendicita, dar o sa ți facă și o ecografie. Eu am pățit sa am dureri ca la apendicita, dar erau de la ovare, pur și si simplu asa e corpul meu.Am umblat o grămadă pe la medici și nu aveam nimic.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai dureri acute dese, in burta, fie in stanga sau dreapta, fiindca la unele persoane durerea poate sa apara nuami in stanga, iar la atii numai in dreapta.

Evident ca o solutie clara poti afla de la un medic chirurg care te palpeaza pe burta si-ti spune clar ce ai.

O alta varianta este sa faci o ecografie abdominala.

| Sistemulxxl a răspuns:

Umflaturi,dureri,etc.

Răspuns utilizator avertizat
| Drake21 a răspuns:

Te doare foarte tare in partea dreapta si nu m ai poti sa te misti, pe un prieten l-a luat cu salvarea de pe terenul de fotbal

Întrebări similare