| RoxyIngerash a întrebat:

Buna cunosc o fata in varsta de 14 ani care are o problema trebuia sa ii vina prima menstruație dar s-a intamplat ceva si ginecologul a spus ca trebuie tratata intern verisoara ei s-a dat putin de gol si mi-a zis ca iar fi facut o deflorare chirurgicala (dezvirginare) facuta de catre doctor pe masa de consult cu un obiect precum ob-ul dar mai lung si mai gros ele sunt foarte secretoase nu vor sa spuna nimic intrebarea: se poate face dezvirginare chirurgicala la asa o varsta? De ce credeti nu au vrut deloc sa imi spună adevărul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

De ce crezi tu că există secretul profesional la medici? tocmai pentru a proteja astfel de cazuri, când pacientul ar putea avea de suferit (moral cel puțin) dacă s-ar afla exact despre orice intervenție de care beneficiază.

| SkyPilot a răspuns:

Nimanui nu-i place sa isi faca publice problemele intime. De ce ti-ar fi spus?
De putut se poate daca este nevoie.

| halogen001 a răspuns:

Daca himenul e imperforat se impune o deflorare chirurgicala (altfel e blocata trecerea lichidului menstrual).

| LoredanaTM a răspuns:

Iti recomand sa citesti ghidul menstruatiei creat de cei de la Chilotis.
https://chilotis.com/

| RoxyIngerash explică:

Eu sunt prietena foarte buna cu verisoara ei mi-a zis ce are dar nu a vrut sa spuna daca a făcut acea deflorare ca nu cumva sa rad de ea