| Emanuela782 a întrebat:

Bună fetelor! Tocmai ce am aflat ca sunt însărcinată în 6 săptămâni, ce trebuie să știu despre tot ce urmează? Corpul meu, bebe ce trebuie să îmi cumpăr cum trebuie să procedez ce am voie să fac ce nu, voi îl simțiți pe bebe? De la câte săptămâni? Ce sunt morfologiile? Când încep analizele de sânge? Am atâtea curiozități, care sunt experiențele voastre cu nașterea naturală eu așa îmi doresc să nasc, cum trebuie să mă pregătesc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Draga Emanuela, tot ce doresti sa aflii referitor la sarcina vorbeste cu mama ta, intreaba o pe ea cum s-a simtit in perioada in care era insarcinata cu tine, ce alimente consuma cum se transforma corpul in timpul sarcinii, mama ta stie cel mai bine si va fi foarte bucuroasa sa iti impartaseasca experienta pe care ea a avut o cand era gravida cu tine si cu fratii sau surorile tale daca nu esti singura la parinti, ce varsta ai? Sarcina usoara si numai bine multa sanatate.

| mihai69 a răspuns:

Vezi că există un forum primulbebe.

| Aivon a răspuns:

VidText AI is a free AI-driven tool that transcribe video & audio to text quickly and accurately.Support 100+Languages, Generate Mind map, 15 Hour Uploads, over 99% Accuracy.Perfect for meetings, lectures, interviews, and content creators, helping you effortlessly transcribe video and audio to accurate and readable text and mindmap.
VidText AI: https://vidtext.ai/