Mc Donalds - Chimicale
KFC - Chimicale
Spring Time - Poate șnițelul să fie ceva mai natural dar restul tot au chimicale.
Prețurile sunt oricum piperate peste tot. De ce întrebi?
Recomand atunci KFC, cel puțin are mai mult pui și e bun, mai ales aripile picante
Eu iti recomand McDonald's, nu au mancare chiar foarte excelenta dar este mult mai buna decat la KFC
Funda?
Macarea de fast-food e mai mult ca stricata...dar in caz ca vrei ca "macarea" sa fie buna atunci McDonalds
In opinia mea, KFC ramane the best.Si am sa iti spun si de ce!
La McDonalds sunt tot felul de versiuni cu chimicale si compozitia carnii amestecata cu tot felul de organe de la animale s.a.m.d...95% sunt adevarate...Mie una nu imi place sa mananc acolo. Puiul nu pare pui si nici nu are gust de pui ..la fel si cartofii!
La KFC este cu totul alta poveste.Nu stiu daca mi se pare sau doar eu sunt de parere ca pare cel mai OK fast-food din cate exista.
Preturile sunt foarte ok! Smart meniu-11, 9 lei si primesti : o portie mica de cartofi prajiti, 4 hot wings, 2 crispy strips, un sos de usturoi sau ketchup si o bautura la alegere. Poti comanda si bucketul SMART BUCKET cu 29, 9 lei, contine -4 hot wings parca, 4 crispy strips, 2 chestii din alea de pui facute dupa reteta originala produsa din 11 ierburi aromate ( am uitat numele, scuze) si 2 portii medii de catofi prajiti. Mi se pare super si foarte delicios
!
La McDonalds preturile sunt foarte umflate pentru calitatea care o ofera.
Se numesc bucati de pui.