| Roberta00 a întrebat:

Ma doare capul la tampla dreapta si am luat un paracetamol si m-am legat cu cartofi dar nu imi trece.Ma doare de la ora 8 jumate. Ce trebuie sa mai fac. off azi mai am si lucrare la chimie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Ia un Nurofen sau o Aspirina tamponata, daca ai prin casa, daca nu atunci mergi la farmacie si cere 1 Quarelin. Ia o jumatate de pastila. Iti va trece cu siguranta, caci este f. puternic. Si eu am dureri de genul celei descrise de tine si numai cu Quarelin imi trece. Garantat! Sanatate si bafta la lucrare!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Ia un paracetamol sinus si sigur o sa-ti treaca.

| InoKo a răspuns:

Poate fi de la stres si emotii.Incearca sa iai un NOVOPASIT, un Distonocalm sau un Nomigren... Una din toate.Sunt mai puternice ca celelalte antibiotice si o sati treaca.

| InoKo a răspuns:

Adica nu iai din toate cite una. dar alege un medicament pe care il ai in casa, sau cumpara de la farmacie si bea o pastila.

| Roberta00 explică:

Nu stiu ce fel de durere e da simt ca se invarte casa cu mine cand il misc.

| Roxiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Poti sa iei o fiola de Algocalmin. Te va ajuta cu siguranta!

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Simplu, astea sunt chesti cam grave ce zici tu, nu ai precizat ce fel de durere, dar chiuleste linistita ca banuiesc ca esti tanara si SANATOASA.