| MihaelaTeodora626 a întrebat:

Bună mamici
Am o intrebare pentru voi care s-a confruntat cu gânduri foarte negative in ultima săptămână de sarcină? Si care au fost gândurile?
????????????în ultimul timp mă gândesc doar la rau ca daca i se intampla ceva rau bebelușului in timpul nașterii si nu mai pot nu stiu cum sa fac sa nu ma mai gândesc… ca vreau sa fug de asta si dau peste chestii care i-ar mă fac sa mă gândesc și mi-e frică că dacă se întâmplă chiar așa cum mă gândesc ???????????? ajutorrrr???????????????????????? cine a mai trecut prin asta ????????

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| PureceOvidiu a răspuns:

Tratati-le cu vizibilitate si atentia necesara pe parcurs.
in primul rand manifestati-va activitatea de femeie insarcinata corect si nimic altceva. daca apare ceva atunci va veti gandii si la asta