S O P Inseamna sindromul ovarelor polichistice, daca pui o intrebare trtebuie sa si explici macar ce inseamna acronimul S O P, in al doililea rind doar medicul ei ginecolog o poate ajuta, dar ea este insarcinata sau doar presupune ca ar fi? Ce varsta are pacienta?
Nu m-am gândit sa scriu exact ce inseamna acronimul acesta. Am mers pe ideea ca la orice search pe google se poate afla, în plus nu e ceva rar întâlnit în medicina. De aceea am și menționat "persoane în cunoștință de cauza".
Am menționat mai sus ca a făcut teste de sarcina + simptomele aferente care ne duc cu gândul la asta, deci în proporție de 99% este insarcinata. Vârsta nu știu dacă are relevanta în momentul de fata.
Cu siguranță ii va explica medicul ginecolog, insa era vorba și de o curiozitate la mijloc.
1 din 5 femei au sindromul ovarelor polichistice. Au menstruație lunara și chiar regulată.
Deci sunt femei perfect normale. Cum va calcula medicul vârsta sarcinii? Ca de obicei!
Din relatarea ta lipsește luna Martie. De acolo incepe calculul.
Buna seara, sunt doctor ginecologic in Olanda, arata ti mi o poza cu ciclul prietenei dumneavoastra si daca se poate si vaginul sau imediat! Ar putea fi foarte grav dar daca actionam rapid am o metoda foarte avansata de a rezolva pipoaca fara complicatii banoase.