| Bianca1203 a întrebat:

Bună, știe cineva unde se pot pune implanturi dentare ieftine? Oriunde

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In Australia 1 singur impant dentar este $6.000 asa ca orice alt pret din Romanica este mult-mult mai ieftin ca afara.
Prin orasele mici gasesti preturi mici.

| sierra1 a răspuns:

Ieftin - adică sub 1000 euro - cam greu de găsit!
Dar plătești pentru tine deci: de cât dai, de atâta ai

| Wr3nch a răspuns:

Cunosc oameii care au venit aici pentru ele din alte tari, deci mai ieftin nu gasesti.

| johnnny123 a răspuns:

Implanturile dentare nu sunt ieftine. Iar daca exista unele ieftine, nu cred ca ti le doresti.

Răspuns utilizator avertizat
| Floridori a răspuns:

In Eritreea.

Ladand gluma la o parte acum, nu am vazut tratamente stomatologice mai ieftine decat la noi, in Romania. Poate doar in Republica Moldova, dar nu cred ca merita, deoarece calatoria pana acolo va depasi diferentele de pret si iese mai scump.

La cabinetele particulare si la clinicile mici, poti gasi implanturi ok de la 2000lei.Sigur depinde de material, de calitate, pot fi si mai scumpe, dar si mai ieftine, insa mai ieftine de 2000 nu recomand, iar mai scumpe, dupa buget, situatie medicala si preferinte...

Întrebări similare