| Anonimul69699 a întrebat:

acum cativa ani, daca mancam o piersica cu puf pe ea, ieseau niste bube peste tot.In timp s-a dus, dar, adineaori am spalat o piersica iar dupa ce am terminat-o, dupa aproximativ 10 minute, urechea dreapta a inceput sa ma manance si s-a umflat, e foarte calda, ce pot sa fac? Ofer Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| XminyoongiXx a răspuns:

Ai alergie la piersici din cate se pare. Ar trebui sa le eviti daca stii ca nu iti fac bine.
Du-te la farmacie si ia Aerius. De fel si eu sunt o persoana alergica si mereu folosesc pastilele astea. Sunt cele mai bune.
Ar trebui sa iti treaca daca iei si daca nu, medicul de familie te asteapta.

8 răspunsuri:
| emy a răspuns:

Buna ziua, draga! happy Poate fi o alergie, dar mergi la un medic caci el este in masura sa-tipuna un diagnostic si sa-ti prescrie un tratament. Multa sanatate iti doresc si o dupa-amiaza frumoasa! happy kiss

| Anonimul69699 explică (pentru emy):

Multumesc pentru sfat happy asemenea

| RAY a răspuns:

O alergie, trece

| sierra1 a răspuns:

Ia un fenofarbital

| alina2k18 a răspuns:

Alergie la puful ala, incearca sa eviti piersicile.

| Dalmore a răspuns:

Ai alergie. Mergi la farmacie

| Pavel_Alexandru_2000_cYMl a răspuns:

Indiferent daca speli fructele, in ziua de astazi toate fructele sunt injectate si probabil din cauza asta se intampla, cel mai regulat este sa te duci sa te consulte un doctor sa nu fie o alergie ssu o reactie adversă

| Pavel_Alexandru_2000_cYMl a răspuns:

Poate sa fie o reactie adversa sau o alergie, din cauza ca sunt multe fructe injectate si cel mai bine e sa te consulte un doctor