Nu ai ce face! Varsta! Crede-ma! Si am probleme pe chestia asta, nu prea mari, dar imi mai apare un cos pe ici' pe colo'! ![]()
Dar de fiecare data cand vad ca imi apare unul iau repede un cub de gheata si se mai mixsoreaza! Sau pun o bucatica de usturoi seara pe cos cu un plasture si pana dimineata nu mai e!
Si... spala-te in fiecare zi pe fata!![]()
Eu nu prea folosesc produse, creme s.a ma rog mi-am cumparat odata un produs de la Nivea(nu mai stiu cum se numeste, era ceva pentru curatirea tenului...) dar nu prea a facut minuni!
Timp. cu asta sa te dai. si eu m-am dat la 13-14 ani, cand mi-au aparut si crede-ma, ca la 18-19 n-am mai avut probleme. merita!
Dermatologul îți poate da un tratament bun pentru coșuri (sau, dacă ai noroc, un farmacist bun - iar prin farmacist nu mă refer la vânzătorul din farmacie, ci la acela de prepară diverse medicamente)
Http://adolescentulalfa.wordpress.com/category/cum-sa-tratezi-acneea/ http://www.unica.ro/......26468.html nu este o problema uriasa acneea dar este foarte bine ca ai vorbit cu medicu inainte de a incerca aceste produse